reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

Witam się nieśmiało :-)
Jestem Aneta :-) równo tydzień temu wyszedł pozytywny test ciążowy a w dniu wczorajszym lekarz potwierdził ciążę pokazując śliczny pęcherzy :-) Określił wiek ciąży na przełom czwartego piątego tygodnia.
Prywatnie jestem 30 letnią mamą Oliwiera Amadeusza i Marceliny.
Mogę liczyć na przyjęcie do grupy? :-)

Witamy i zapraszamy :)

reklama
hej ja w pracy i tylko was poczytałam trochę...byłam rano na becie ale porażka jakaś, nie dość że dałam 50 zł to jeszcze żyły mi nie mogła znaleźć i mi tam gmerała :-( :( miałam tam przy okazji zlecone przez lekarza inne badania i tylko dlatego tam poszłam...ale nigdy więcej :no:

witam nowe mamusie :-) :)

jane, tez muszę zmienić lab. Po ostatnim badaniu mam siniako-krwiaka na pol ręki i to nie w miejscu wkłucia a wyżej. U mnie wyniki są po godzinie przez internet i babki b.mile, ale ta co zazwyczaj pobiera robi to bolesnie i wlasnie siniaki zostają (choc b.mila jest).
Beta 50 zl? Kurcze, dużo. U mnie 28.

Hej, u mnie tez wyszly dwie kreski, termin najprawdopodobniej na 14,09. dzis przyszły wyniki badan i progesteron to tylko 14,9 ( gin mowi, ze powinien byc znacznie wiekszy) dostalam Luteine x3 dziennie. ktos byl w podobnej sytuacji?

pyzolka - ja nie, ale znam dużo dziewczyn, które miały za niski prg i brały tabletki i było wszystko ok. Bierz leki, grunt że nie masz plamień. A jaką dawkę bierzesz? Dowcipnie?

jane, tez muszę zmienić lab. Po ostatnim badaniu mam siniako-krwiaka na pol ręki i to nie w miejscu wkłucia a wyżej. U mnie wyniki są po godzinie przez internet i babki b.mile, ale ta co zazwyczaj pobiera robi to bolesnie i wlasnie siniaki zostają (choc b.mila jest).
Beta 50 zl? Kurcze, dużo. U mnie 28.

ja zazwyczaj robię w Diagnostyce i tam właśnie 28 zł a dziś byłam w Lux Medzie i taka właśnie porażka ....i wyników jeszcze nie ma :wściekła/y:

Pyzolka, a który dzien cyklu? Ja w 26dc mialam 24,8 i wg gina to b.dobry poziom. Więc Twój noe wygląda na jakiś dramatycznie niski. Ale duphaston lykam i tak. mam w kazdej ciazy, bo pierwszą poroniłam. No i w terminie @ plamienia byly delikatne.

A powiedzcie Kochane jakie macie objawy? A może brak? Mnie jedynie bolą trochę piersi i brzuch taki tępy trochę podobny do miesiaczkowego.

reklama
Do góry