reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Basienka mi to samo tak przeszło z wymiotami ;-) powiedziałam nawet wczoraj mężowi że nie czuje się wogole w ciąży :-)

Ciśnienie bardzo ważne, moja koleżanka właśnie wyszła ze szpitala bo mała była za mała i to dość. Dostała leki na ciśnienie bo okazał się winowajca... Lepiej skonsultować z lekarzem...

Ja nawet nie wiem jakie mam ciśnienie bo nie mierze, ale ogólnie zawsze miałam niskie...
Wy wszystkie w domu kontrolujecie ciśnienie?
ja nie mierze ale na kazdej wizycie mierza

fimka babka cyctrynowa w piekarniku- mam nadzieje ze wyjdzie

jesli chodzi o ciaze po starcie to moj lekarz mowilz e jeden pelny cykl musze odczekac i wtedy mzoemy proby zaczac a zaszlam rowno pol roku po stracie

reklama
dziewczynki, dobre wieści są takie:
dzidziuś rośnie prawidłowo, ma 1,5 cm :) serduszko ślicznie bije.
zle wieści to nie wiadomo skąd jest plamienie...nic sie nie odkleja, krwiaków brak. Wiec nadal leżę i będę czekać na ustanie plemienia.

śliczne te wasze dzidziusia, takie juz duże :) nie mogę się doczekać 12 tygodnia, wtedy troche odetchnę :)

dziewczynki, dobre wieści są takie:
dzidziuś rośnie prawidłowo, ma 1,5 cm :) serduszko ślicznie bije.
zle wieści to nie wiadomo skąd jest plamienie...nic sie nie odkleja, krwiaków brak. Wiec nadal leżę i będę czekać na ustanie plemienia.

śliczne te wasze dzidziusia, takie juz duże :) nie mogę się doczekać 12 tygodnia, wtedy troche odetchnę :)

No to super leż i wypoczywaj

Mika super wieści!!!!! Tak myśle ty teraz jesteś w terminie @ moze dlatego plamisz? Czasem jeszcze organizm sie przestawia na tryb ciążowy. Odpoczywaj z nogami do góry i dobrą książką - wszystko bedzie dobrze!

Mika moje gratulacje :) ciesze się ze z dzidzia wszystko w porządku :) a to plamienie to faktycznie może być właśnie z tego powodu że jesteś w terminie @ wiec wypoczywaj i wypoczywaj :)

taki maluszek mi się dziś pokazał :) kuleczka :D

Załączniki

• WP_20160120_004.jpg
    WP_20160120_004.jpg
    333,5 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry