reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Kitki ja bym poczekala, koncowka lutego to juz niewiele Ci zostanie do rozwiązania a po co ryzykować.
1300 to porzadna waga, moja Kaja miała na koniec 26 tygodnia 930,gram :)

Kitki dziewczyny maja racje...poczekaj kochana..dzięki Bogu zmiana która masz nie jest złośliwa....wiec lepiej tak przynajmniej do 38tyg ...na spokojnie bez stresu dla ciebie i maleństwa ..pozdrawiam

jak wam zazdrosze ze widzicie maluszki jak się rozwijają :/ ...
mój gin nie ma usg u siebie ( twierdzi ze za długo by to trwało tyle bab chodzi do niego bo dobry jest ) szkoda ..hlip hlip ... i musze się zadowolić usg priv u innego ....

Kitki ciężki dzień za tobą ... no i trudna sytuacja .. ale myślę ze musisz porozmawiać lekarzem prowadzącym ciążę wywalić kawę na ławę o twoich obawach i ze nie chcesz ryzykować zdrowiem dziecka .. czy da gwarancje 1000% ze nic się nie stanie ? Ze nie ma żadnego zagrożenia ... tym bardziej ze dostajesz od "specjalistów" sprzeczne informacje ....

Kitki mi też się wydaje ze kontrast mocno obciążający jest. Sam rezonans niby można po pierwszym trymestrze ale bez kontrastu to chyba nie ma co się męczyć bo niewiele będzie widać :( współczuję stresów :(

Kitki synuś slodziutki <3 ja tez myślę ze jeśli nie ma zagrożenia dla ciebie to poczekaj i zrob po porodzie, nie ryzykuj :*

reklama
Do góry