o widziszIwona ja wielkopolska a Ty?haha no cóż i tak pewnie bym musiała się obejść smakiem bo pewnie Twoje paczki mają make ; (
mają ale spróbowałabym bez, mam koleżankę bezglutenowca może poratowałaby jakimś przepisem na odpowiednie pączki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o widziszIwona ja wielkopolska a Ty?haha no cóż i tak pewnie bym musiała się obejść smakiem bo pewnie Twoje paczki mają make ; (
nie są trudneIwonak 35 przepis mam tylko nie chce mi się robić zrezta nigdy przenigdy nie robiłam to wydaje mi się strasznie trudne![]()
yhmIwona nie wiem czy dobrze zrozumiałam jesteś z Wlkp?![]()
hahha i majonezu Winiarskiegooooo jak super!!! ja Poznań hahah to pewnie jesteś fanka Grześkow i Helenyzawsze dobrze mię swoich
![]()
yhmto tez od Was?tego nie wiedziałam
)