reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwonak 35 przepis mam tylko nie chce mi się robić zrezta nigdy przenigdy nie robiłam to wydaje mi się strasznie trudne ;)
nie są trudne:) tzn zależy jaka wersja, smażone od razu z dżemem czy nadziane późńiej. Nadziane póżniej są łatwiutkie. Z tymi nadzianym od razu jest o tyle problem że trzeba mieć nerwy bo lubią się rozłazić. Potrzeba praktyki ale są lepsze. MOżna zacząc od łatwiejszych:)
 
oooo jak super!!! ja Poznań hahah to pewnie jesteś fanka Grześkow i Heleny ;) zawsze dobrze mieć swoich ziomali z dzielni;) haha to paczka pakuj w tytke i przyjezdzam;)
 
Pochodzę z Dolnego Śląska, tutaj się "wżeniłam". Tam gdzie mieszkałam w góry można było dojechać rowerkiem i widziałam je z okna. Kaliskie to zagłębie szklarni z pomidorami i wszelkich przetwórni. Długo nie mogłam przyzwyczaić się do widoku kominów zamiast gór, ale już chyba wrosłam :)
 
reklama
Do góry