Needi
Fanka BB :)
Poźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterzeA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później?nie mamy windy...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterzeA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później?nie mamy windy...
mam dokładnie tak samoTaq - witamy
Dziewczyny, czy wy też jesteście słabe? Tzn. Ja jak wejdę na 2 piętro, na którym mieszkamy to mam taką zadyszkę, choćbym weszła na Kilimandżaro... masakraa tu jeszcze połowy nie ma, co będzie później?
![]()
będzie tylko gorzej, zwłaszcza że największy brzuch wypadnie nam w najlepsze temperaturyA z czasem będzie gorzej? Przejdzie? Bo kurcze nie wyobrażam sobie co będzie później?nie mamy windy...
a skąd dokładniej bo to moje rodzinne strony za którymi tęsknięMieszkam ok 80 km od Jeleniej Gory... istna świeżyca.
jaki czat i gdzie ?DiNatale zdrowia !
Jak któras ma ochotę mamy czat założony lipcówek ....ale mówie produkcja tam ogromna![]()
Haha, spoko, ciekawe co na to sąsiedziPoźniej trzeba bedzie zamieszkać na parterze![]()
Tak myślałam, że tak będzie... łudziłam się, że może z czasem dostaje się energii nie wiem skądjak Cie nie pocieszyłam to przepraszam![]()
80 kilometrów to daleko... Zgorzelec. Ale kowary znam dobrze :-)mam dokładnie tak samo
będzie tylko gorzej, zwłaszcza że największy brzuch wypadnie nam w najlepsze temperaturyjak Cie nie pocieszyłam to przepraszam
a skąd dokładniej bo to moje rodzinne strony za którymi tęsknię![]()
na porodówce dostanieszTak myślałam, że tak będzie... łudziłam się, że może z czasem dostaje się energii nie wiem skądno trudnooo
![]()
KOchanie ja z okolic Lubania80 kilometrów to daleko... Zgorzelec. Ale kowary znam dobrze :-)
A owszem. Toż ja tam do Jastrzebskiego jeżdżę wydawać grubą kasę raz na jakiś czasKOchanie ja z okolic LubaniaToż to rzut beretem
![]()