reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

mamusie grudniowe:)

no to prawda milka pieknas kobieta
ja tez uwielbiam kobiety i juz
jak robie zdjecia facetom to nie mam takiej podjarki jak laskom

jesu filip ma 6 miechow!!!! jestem w ciazkim szoku
sto lat chlopcze piekny!!!!

z innej beczki
moj luby dzisiaj do mnie mowi tak: no spoko idziemy dzisiaj do kina a jutro wyciagamy globusa ( naszego znajomego co nam zalatwia kase na program hehe) i idziemy sie URZNAC do knajpy..
po czym szybko zreflektowal i dodal : a kurde sory zapomnialem ze |TY nie mozesz hehe
ekstra po prostu

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka dla wszystkich dziecieczków !
a przede wszystkim dla Filipka rzecz jasna z okazji skończonego półrocza !
:tak::-)

Miłka wow ! :szok: takie pozytywne wow ! :tak:

Sugar racja bałwan :tak:

Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka: czarnych kotów na białych przypieckach, burych kotów - a może i białych… byle były i byle mruczały.
Życzę także niskich okien ze słonecznym, zielonym widokiem a nad oknem - gałęzi kasztana Żeby kos miał gdzie śpiewać od rana.
Życzę rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach drzew, na które dobrze się wspinać.
Życzę także koca, nie-koca, który sny przynosi po nocach taki koc spełnia wszystkie życzenia: to się w okręt, to w wyspę przemienia… bywa też latającym dywanem by się znowu stać kocem nad ranem.
I co jeszcze? Juz chyba niewiele: uśmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół‚ najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego,

I wszystkim Maluchom króre tak jak mój Filipek obchodzą swoje półrocze moc buziaków

reklama
Mikołaj ślicznie dziękuje bb-ciociom za życzenia :tak::-) rety pół roku ! :szok::szok::szok:

W mojej niewielkiej mieścinie urządzono festyn z okazji dnia dziecka ! Full wypas :szok:
szkoda tylko , ze pogoda dzieciom nie dopisała, bo prawie cały czas pada , ale jak to dzieci im to wcale nie przeszkadza - byliśmy z Mikołajem na chwilke :tak: dostał balona napełnionego helem od klowna i sie biedny wystraszył i popłakał :dry::baffled:
za rok pewnie pójdzie na taki festyn o własnych nogach :tak:;-):-)

Do góry