reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

nieufna ja robiłam posiew :) zamówiłam mojemu maleństwu śliczny, przecudny komplecik. nie mogłam się powstrzymać :)

reklama
Za tydzień. Wysłałam mu te wyniki, napisał, że nie są złe, ale dla spokoju mogę zrobić posiew. Nie wiem tylko skąd ta krew, mocz był jasny.

To nie ciekawie z ta krwią i nie bardzo wiem co to moze byc ; ( nie miałam tak . Ale ja bym w takiej sytuacji zrobiła ten posiew i zobaczyła co i jak ;)

krew to w moczu ma jakąś inną nazwę o ile pamiętam...? tez mi wyszła ale to od zapalenia wszystko i dla świętego spokoju lekarz kazał mi zrobić posiew. teraz codziennie pije żurawine. ostatnio miałam przerwę 2 dni i znowu mnie coś zaczęło łapać.

oo właśnie. nie mogłam sobie przypomnieć. zapewne masz świeże ? to normalne przy zapaleniu i nie ma się czym stresowac ze to krew niewiadomo skąd, masz podrażnionej śluzowkę, a ile masz leukocytów?

Leukocyty mam 1-3 a Erytrocyty świeże 5-10 i liczne bakterie.
Ale te bakterie to chyba moja wina, bo nie przyłożyłam się do tego pobrania moczu.

nieufna 1-3? to masz mini mini zapalenie a bakterie to prawdopodobnie przez złe pobranie moczu. ja bym na twoim miejscu piła albo zażywala żurawine i dużo herbaty z cytryna i za 2 dni powtórzyła. powinno być ok.

reklama
Do góry