reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

Nawet jak rosną od zgagi włosy :-) :) ... (wiedza ludowa jest "zabójcza") :happy2: to te pierwsze włoski szybko się wycierają - że tak powiem :happy: zgaga po żelazie się nasila ponoć - u mnie to się sprawdziło. W dniu porodu minie.

reklama
Ewunia, u mnie sprawdziła się zgaga po żelazie, a nie zgaga od włosów, jakby co :baffled:

A u mnie zgaga się sprawdza tylko po słodyczach :p

Miałam dziś zawieźć mocz do badania ale mam lenia ;) zimno z rańca, znów trzeba skrobać szyby a mam dziś jeszcze kolejne warsztaty (ps. Czy któraś z poznańskich mam idzie na Świadomą mamę?) więc badanie musi poczekać :D

No to Maui dobilas bo ja zelazo wcinam :) Ewa, mi mowiono ze w ogole problemy zoladkowe w 3 trymestrze oznaczaja wlosy a z tego co pamietam Ty je mialas niedawno :D

Ech, nie ma co wierzyc, ale w kazdym zabobonie moze byc jakas prawdy czesc.

Cześć dzisiaj :)

Ja wczoraj miałam zgagę, ale tak to jest jak się je na mieście. Mimo lekkiego jedzenia to i tak mnie dopadło.

Itucha o tak po słodyczach łapie zgaga niestety.

Mój syn starszy jak się urodził miał tyle włosków a potem od ciemieniuchy powypadały bardziej niż wypadły.

Dzisiaj do domku :) Ale fajnie było.

Maui z córką nie miałam zgagi, a przynajmniej nie pamiętam i włoski miała. Duuuzo, aż położna kazała mojemu zaglądać przy porodzie, żeby zobaczyl :D najlepsze, że nie wytarly jej się ani trochę :) i dzisiaj w wieku 2l i 9 mies ma włosy prawie do pasa :)

reklama
Do góry