reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Niesamowita to ja sie przeprowadzam nad morze. U nas nic sie nie dzieje gdyby choć coś na Dzień Dziecka zorganizowali a tu nic:dry:
Przyznam sie że uwielbiam karuzele:tak: czekam z utęsknieniem jak tylko Julka będzie na tyle duża by móc z nią jechać do Wesołego Maisteczka i razem z nią poszaleć na tych najbardziej czadowych karuzelach. Samej jakoś mi głupio:zawstydzona/y: Stara d..pa już jestem:dry:

reklama
Ano sie postarałąm,aż chyba z abardzo,ciekawe co an urodziny mu kupie,hehe skoro na dzien Dziecka takie cacko dostał.Jeszcze musz ebasen mu kupić i będe happy. A ile dałam ,no duzo 230zł.

Ewcia ale ile przy tym sprawiłaś radości.:tak: Zresztą gdzie jest napisane że prezenty urodzinowe muszą być wypasione. Julci zajączek był drogi bo dostała wózek , lalę i łóżeczko łącznie wszystko kosztowało ok. 300 zł Prezenty na kolejne święta miały być skromniejsze ale na Dzień Dziecka dziadek uparł sie że kupi rowerek i kupił a my mieliśmy kupić jej stolik i krzesełko ale nie było tago modelu o jaki mi chodziło a że wcześniej dostała układanke to ptraktowaliśmy to jako prezent stoliczek dostanie później pewnie na urodziny obchodzi 21 czerwca:tak::cool2:

Witajcie kochane:-):-):-):-):-).
Remoncik zakończony, sprzątanie już prawie :-D:-D.
Jutro przyjedzie szafa, we wtorek przywieziemy ode mnie fotele i ławę i ubrania :happy2::happy2::happy2::happy2:.Kanapa będzie w piątek. Hehe trzeba ją wypróbować :-p:-p:-p.
Rano powtarzająca się od dawna kłótnia z mamą, że już wychodzę do Marcina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Czemu rodzice nie rozumieją ,że jestem już dorosła i chce wychodzić i przychodzić kiedy chce :angry::angry:. Jeszcze wypominanie,że tyle musi wydać na moje wesele, tyle mi nakupowała :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( i taka jestem najgorsza z wszystkich sióstr :confused::confused::confused::confused::confused:.
Uciekam ......... albo wytrzymam jeszcze te 20 dni i zaczynam swoje życie:tak::tak::tak::tak:.

Ivi witaj :-):-).
Cloe super prezenty :-):-):-)
Sabinko tak już 20 dni :-D:-D:-D, bardzo szybko to minęło i niech minie szybciej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(.
Ewcia witaj :tak::tak:.Jak samopoczucie, co tam popołudniu porabiacie???
Bastra witaj :-):-)
Izabelko też nie wierzę ,że tylko 3 tygodnie do ślubu :-_ :-)

Witajcie dziewczynki :-)
My już po wczorajszej impezce :-) Nawet nie wiem jak pomieśliliśmy tyle osób i dzieciaczków :-D Było super! Już dawno nie miałam tylu gości. Dzieci szalały, biegały, psociły, śmiały się, dyskutowały, wyganiały smoka z pokoju ;-), piszczały....(było Ich jedenaścioro). :-D
A dzisiaj odpoczywamy i świętujemy tylko we dwoje, a raczej troje :-).
Na razie Idę poczytać co u Was.

Miłego dnia :-)

Siemka.
A my mieliśmy iśc an spacerek i an zakupy z Matkeim,ale Matu dzisiaj jest sierotka ic h chwile zalicza glebe albo podłoge i guza oczywiście.Tak się napłakał,że aż usnął,włąśnie przed chwilą otworzył oczy,ale niew iem czy wstaje,penwie żółtko sobie wciąga.
Teraz robie obaid i czekam na męża na necie...

Witajcie kochane:-):-):-):-):-).
Remoncik zakończony, sprzątanie już prawie :-D:-D.
Jutro przyjedzie szafa, we wtorek przywieziemy ode mnie fotele i ławę i ubrania :happy2::happy2::happy2::happy2:.Kanapa będzie w piątek. Hehe trzeba ją wypróbować :-p:-p:-p.
Rano powtarzająca się od dawna kłótnia z mamą, że już wychodzę do Marcina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Czemu rodzice nie rozumieją ,że jestem już dorosła i chce wychodzić i przychodzić kiedy chce :angry::angry:. Jeszcze wypominanie,że tyle musi wydać na moje wesele, tyle mi nakupowała :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( i taka jestem najgorsza z wszystkich sióstr :confused::confused::confused::confused::confused:.
Uciekam ......... albo wytrzymam jeszcze te 20 dni i zaczynam swoje życie:tak::tak::tak::tak:.
Ewcia witaj :tak::tak:.Jak samopoczucie, co tam popołudniu porabiacie???
Isikora nie ma jak to na swoim:tak::tak::tak:nikt nie czepia się i nad tobą nie rozkazuje.super,ze to już niedługo... U mnie dzisiaj dzien od rana był zły,wstałam chyba lewą nogą,wsyztsko mnie wkur...:wściekła/y:a mały jeszcze co chwile gleba-płacz,płacz-gleba.Ale jakos juz mi lepiej.Obciachałąms obie przed chwilką sama włosy,tzn docieniowałam,bo fryzjerka mało mi zcieniowała,a ja sobie wiecej,hehe.Mi sie tma podoba,ciekawe co znajomi i rodiznka powie,heheh

Witajcie dziewczynki :-)
My już po wczorajszej impezce :-) Nawet nie wiem jak pomieśliliśmy tyle osób i dzieciaczków :-D Było super! Już dawno nie miałam tylu gości. Dzieci szalały, biegały, psociły, śmiały się, dyskutowały, wyganiały smoka z pokoju ;-), piszczały....(było Ich jedenaścioro). :-D
A dzisiaj odpoczywamy i świętujemy tylko we dwoje, a raczej troje :-).
Na razie Idę poczytać co u Was.

Miłego dnia :-)

O maj gat 11 dzieci-no to wesoło było i super śmiesznie.Fajnie tak..U mnie nikt nie am dzieci,tylko jedna kumpela i moja siora,ale siore to widze tylko na jakieś impry,okazje itp..
Dzisiaj ma do mnie właśnie przyjechac na kawe,ale obadamy,bo jej ciężko do mnie przyjechać i nie cche jej sie nigdy...

Cześć laseczki,mam problem z wejściem na BB.:wściekła/y::-(
Pobuszuję troszkę po naszym wątku i poczytam co u was,a później napiszę.
Pozdrawiam was wszystkie:-D;-):-):tak:.

Niesamowita mi dwa razy nie trzeba powtarzać;-):-D:-D żartuje oczywiście . Gdzie ja bym z małym dzieckiem przez całą Polskę jechała:-D ale fajnie że przynajmniej u was coś sie dzieje.
Właśnie pojechała od nas moja siostra. Wpadli z krótką wizytą i było miło :tak:Dochodzę do wniosku że niektóre rodziny mogą fantastycznie razem funkcjonować dopiero na odległość

Hejka.My cały dzień w domku,Matuś kimnął w dizonek,a ja do sklepu poelciałam po zkaupy.Teraz gad sie kapie,ja oglądam mecz Polskiw siatke.Pozdro.

Witajcie kochane :-):-):-)

Ja już wróciłam z Świętochłowic :-D było czadowo mówię wam wybawiłam się z przyjaciółką wstawię zdjęcia później lub jutro z festiwalu jaki się tam odbył :-D:-D:-D tańczyli taniec towarzyski , były serpentyny , tańczyli breack dance :-D:-D jacy ładni chłopcy to masakra :-D:-D:-D połowa dnia udana przez ten deszcz straszny musieliśmy wrócić ja cała mokra byłam :-D:-D:-D:-D
Fajnie Niesamoiwta ze sie bardzo fajneiw ybawilas i ci sie podobalo.Mialas zajecie,a szkoda ze deszczyk was zaksoczyl.U nie tez dizsiaj lało popołudniu.

Dobra zmykam i juz mnie dzisiaj nie bedzie,bo jak mecz sie skonczy to zapewne juz BB nie bedzie dzialalo,bo ma dizs od 23:30 nie działać.Buziole na wieczór,papa do juterka...

reklama
Witajcie Kobietki!!
Jakoś niedziela nie wiem kiedy przeleciała bo pojechaliśmy do siostry mojego mężusia godzina jazdy w każdą strone i ogóleni pogoda do kitu więc siedzieliśmy w domu i nudno jak wszyscy diabli poza tym męczyła mnie choroba lokomocyjna wobie strony :sick::baffled: Dobrze że już w domku:tak:
Meggie w 2004 skończyłam administrację :-D
Ilonko niestety rodzice potrafią użyc tego argumentu ale jeszcze chwilke i wielki dzień przed Tobą :tak::-)
Asiu Pamiętam że Twoja rocznica dzisiaj więc życze Wam samych radości łez tylko szczęścia zrealizowanych planów i spełnionych marzeń usmiechu radości ciągłego odkrywania siebie na nowo mimo upływu lat wielkie buziaki a i super że imprezka udana była:tak::-D oczywiście buziak dla córci:-)
NieSamowita Ty jak zwykle rozbiegana i fajnie że dzionek Ci się udał nawet mimo deszczu:tak:
Ewcia ekstra traktor ale cenka tez niczego sobie :tak: normalnie porażają mnie ceny zabrawek:szok: Buziołek dla synka kaskadera:tak:
Bastra mnie na początku było też stac na taki optymizm ale z czasem troszkę się przytępił teraz staram sie tylko zachować dystans ale to jednak ogromnie trudne. Oby sie udało:-)
cloe czyli plan na prezent urodzinowy jest :tak: a do córciowych urodzinek dwa skoczki już :-)
kiniusia a co tam u Ciebie słychać??
Ataata jak Tam na fasolkowym froncie?? Dużo ciepełka:-):tak:
Mufka jak tam egzaminy?? miłego wiczorku:tak:
Izabelka synusiowi apetycik dopisuje czyli rosnie szkrabek:tak::-)
Iviwitaj:tak:
sreberko machanko:-):tak:
Gosiu dużo ciepłych mysli dla Ciebie i siostrzyczki:tak::-)
Kindzia czyżby problemy z BB prosze ładnie zameldowac się koleżankom :tak::-)

Do góry