reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam do domciu, pobalowalismy na tych prymicjach, a teraz mnie spanie bierze wiec chyba wskocze do wanny i pojde lulu...

czekam z utęsknieniem jak tylko Julka będzie na tyle duża by móc z nią jechać do Wesołego Maisteczka i razem z nią poszaleć na tych najbardziej czadowych karuzelach. Samej jakoś mi głupio:zawstydzona/y: Stara d..pa już jestem:dry:
Cloe co Ty opowiadasz... jaka stara:szok: Bylam w ubieglym roku w Wiedniu i caly dzien szalalam na praterze i wcale nie bylam tam najstarsza...

Isikora pomysl ze jeszcze tylko 20 dni i bedziecie juz razem... a na wlasnej skorze przekonalam sie ze na odleglosc stosunki rodzinne ukladaja sie super!!! Wiec mysle ze jak sie wyprowadzisz od rodzicow to wtedy docenia czas kiedy bylas z nimi... zacisniej mocno zeby i wytrzymaj te 20 dni!!!

Asialc boze... jedynascioro dzieci:szok:... ja mialam wczoraj dwoch ananasow i mialam dosc. Super ze impreza sie udala!!!

Puchatka bidulko to niezle Cie wymeczylo to chorubsko...

reklama
Puchatko a jak Twoje malenstwo? ;-) juz siusia w jedno miejsce? :-p;-)
isikora-popieram koleznake, na odleglosc rodzice i tescie sa cool :happy::happy::happy:
Asialc rany, kobitko jak to znioslas?????????????? 11 Oskarow? aaaaaaaaaaaa ratunkuuuuuu:cool2::cool2::cool2:
ja tez zmeczona i lece do meza na przytulanko :happy::tak::-D
buziaczki i slodkich snow

Dzisiaj dzień spędziłam na sprzątaniu u Marcina w domu a później u kuzynki i mojej pierwszej druhny i głównej świadkowej :-):-):-):-):-)
Ale się nagadałyśmy:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:. Od razu samopoczucie lepsze :tak::tak::tak::tak::tak:.
Heh pewnie macie racje jak wyjdę z domu rodzice zaczną tęsknic i będzie dobrze :-):-):-):-). Tylko na razie będziemy mieszkać z mamą Marcina a później pomyśli sie o swoim domku :tak::tak:

Czesc dziewczynki !! Mam problem z wejsciem na BB(serwer dla uchodzcow nie dziala) wiec nie jestem w stanie nadrobic lektury,a jutro lecimy na wakacje :-)
Mam nadzieje ze jak wroce nie bedzie klopotow z wejsciem na BB to sie odezwe.
Do uslyszenia !

Witajcie,
Cloe co Ty opowiadasz... jaka stara:szok: Bylam w ubieglym roku w Wiedniu i caly dzien szalalam na praterze i wcale nie bylam tam najstarsza...
Może to kwestia z kim szalejesz. Moje najbardziej zajeb...koleżanki wyfrunęły do innych miast i kontakt zaginął:-( a samej jakoś łyso

witam Was w pochmurny dzien z malym na kolanach :-D
cosik sie nie wyspalam, zreszta cala nasza trojka wstala lewa noga :-p
milego dnia!!!

reklama
Witajcie z samego rana :-):-):-)
Też bym jeszcze pospała ale trzeba było wstać i iść do sklepu po świeże bułeczki :-D:-D. Teraz siedzę z moim chrześniakiem i zaraz lecimy na miasto:-p:-p:-p.
Jejciu jak ja kocham dzieci :tak::tak::tak:.
19 dni do ślubu.

Do góry