Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie,
Ja wlasnie wrocilam do domciu, pobalowalismy na tych prymicjach, a teraz mnie spanie bierze wiec chyba wskocze do wanny i pojde lulu...
Bylam w ubieglym roku w Wiedniu i caly dzien szalalam na praterze i wcale nie bylam tam najstarsza...
Isikora pomysl ze jeszcze tylko 20 dni i bedziecie juz razem... a na wlasnej skorze przekonalam sie ze na odleglosc stosunki rodzinne ukladaja sie super!!! Wiec mysle ze jak sie wyprowadzisz od rodzicow to wtedy docenia czas kiedy bylas z nimi... zacisniej mocno zeby i wytrzymaj te 20 dni!!!
Asialc boze... jedynascioro dzieci
... ja mialam wczoraj dwoch ananasow i mialam dosc. Super ze impreza sie udala!!!
Puchatka bidulko to niezle Cie wymeczylo to chorubsko...
Ja wlasnie wrocilam do domciu, pobalowalismy na tych prymicjach, a teraz mnie spanie bierze wiec chyba wskocze do wanny i pojde lulu...
Cloe co Ty opowiadasz... jaka staraczekam z utęsknieniem jak tylko Julka będzie na tyle duża by móc z nią jechać do Wesołego Maisteczka i razem z nią poszaleć na tych najbardziej czadowych karuzelach. Samej jakoś mi głupioStara d..pa już jestem
![]()

Isikora pomysl ze jeszcze tylko 20 dni i bedziecie juz razem... a na wlasnej skorze przekonalam sie ze na odleglosc stosunki rodzinne ukladaja sie super!!! Wiec mysle ze jak sie wyprowadzisz od rodzicow to wtedy docenia czas kiedy bylas z nimi... zacisniej mocno zeby i wytrzymaj te 20 dni!!!
Asialc boze... jedynascioro dzieci

Puchatka bidulko to niezle Cie wymeczylo to chorubsko...