reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ivi za chwilke ide bete zrobic, niby po owulacji jestem dopiero 6 dni, ale ja sie tak dziwnie czuje od dluzszego czasu i wlasnie wrocilam od lekarza i kazal mi zrobic na wszelkie wypadek bete gdyby domowy sie pomyli i skierowal na usg i wyniki :tak: mam nadzieje, ze sie szybko wyjasni bo juz mam dosc tej niepewnosci :-(

reklama
Meggie - słusznie :) czekamy na wyniki. Teraz to jakikolwiek wynik powyżej 1 będzie dobrą wiadomością :-):-)

Witajcie dziewuszki!!! :-)

mufka, jak po egzaminach? :-)

Puchatka, buziaki od Natalki :-) Jak głowa? Mam nadzieję, że już przestała boleć.

A jeśli chodzi o jedzonko na imprezkę to mięsko z grilla:
- karkówka, podudzia kurczaka, boczek, żeberka, kaszanka z warzywkami (mniam, mniam).
- Do tego grillowana cukinia i ziemniaki.
- Kalafior i cebulka panierowana i smażona w głębokim oleju,
Deser (sama robiłam):
- ciasteczka z płatkami migdałowymi
- szarlotka
- rurki
- deser czekoladowy z wiśniami, wiśniówką, dżemem wiśniowym, ciastem czekoladowym, kremem czekoladowym i bitą śmietaną (pierwszy raz robiłam i polecam. Pyszota)
Owoce
:-D

Ataata, taki komplement;-) A taka młodziudka to już wcale nie jestem ;-)
Jeśli chodzi o wagę w ciąży, to przez pierwszych kilkanaście tygodni ważyłam mniej niż przed ciążą.

Gosia, jak dobrze, że z siostrą już lepiej, ufff. Gdzie się tak biedulka popazyła?

Cloe, witaj! :-) Byłaś w aptece? ;-)

Meggie, :-) trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści

NieSamowita, wytrzymasz, wytrzymasz ;-) Byłaś po żelki? :-) Jak by co ja mam jeszcze troszkę, bo dzieciaki wszystkiego nie pożarły :-D

Ewcia, jak po rozmowie z dyrem? Całuski dla Matiego :-)

ivi, :-) jak samopoczucie kochana?

Idę zajrzeć jeszcze na główny i mam nadzieję wrócić do Was :-)
A jutro pierwsze zebranie w przedszkolu, do którego córa będzie chodziła od września :-)
No i najwazniejsze :-)
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA :-):-D
Jeśli chodzi o te jedenaścioro dzieci, to mogłabym znieść o wiele więcej ;-) Na szczęście mam duże mieszkanko, my siedzieliśmy mna dole, a dzieciaki szalały na górze co jakiś czas do nas zbiegając i informując o smoku kryjącym się w rogu pokoju lub za fotelem, albo jakimś potworze, którym okazał się jeden z tatusiów ;-)
Zresztą dzieci były przeszczęśliwie, bo rodzice zajęci sobą nie przeszkadzali Im w zabawach ;-)

Miłego dzionka :-D

Cześc wam my juz domku.
Zaraz spadam do gina,jade ze szwagierka i Matim.Bo jak jedna wejdzie to druga z małym zopstanie i nie musz enikogo kombinowac do pilnowania,. A potem chyba pojad edo cioci,bo jutro ma wolne od pracy,to dzisiaj moze grilek,piwko itp itd...

witajcie Kobietki :-) ja przez weekend mam humorek do bani i sama nie wiem co robic :-( czasami kluje mnie dziwnie w brzuszku, tempka nie spada ponizej 37 i to d dobrych 2 tygodni, ale 22>05 robilam test i wyszedl negatywny , do tego bola mnie piersi, ale to rownie dobrze moga byc objawy na @ bo teoretycznie 12.06 moze zawitac( oby sie zgubilam m... jedna) wyniki mam idealne, gin ze swojej strony nic nie stwierdzil, a moj ma nadzieje, ze to jednak fasolka ja zreszta tez :tak: ale nie chcem robic sobie i jemu zludnych nadziei a pozniej przyjdzie glupia @ i znow wszystko do bani:-:)wściekła/y: czuje sie jak zawieszona w prozni :-(
Puchatko ja skonczylam Pedagogike rok temu :-D
Rób testa drugiego algo hcg,daj znaaka oczywiście,powodzonko aby było 6 cyzli dwie kreseczki ...buziole..

ivi za chwilke ide bete zrobic, niby po owulacji jestem dopiero 6 dni, ale ja sie tak dziwnie czuje od dluzszego czasu i wlasnie wrocilam od lekarza i kazal mi zrobic na wszelkie wypadek bete gdyby domowy sie pomyli i skierowal na usg i wyniki :tak: mam nadzieje, ze sie szybko wyjasni bo juz mam dosc tej niepewnosci :-(
Meggie daj znać jak tam,meggie czekamy!!:tak::-)

A jeśli chodzi o jedzonko na imprezkę to mięsko z grilla:
- karkówka, podudzia kurczaka, boczek, żeberka, kaszanka z warzywkami (mniam, mniam).
- Do tego grillowana cukinia i ziemniaki.
- Kalafior i cebulka panierowana i smażona w głębokim oleju,
Deser (sama robiłam):
- ciasteczka z płatkami migdałowymi
- szarlotka
- rurki
- deser czekoladowy z wiśniami, wiśniówką, dżemem wiśniowym, ciastem czekoladowym, kremem czekoladowym i bitą śmietaną (pierwszy raz robiłam i polecam. Pyszota)
Owoce
Ewcia, jak po rozmowie z dyrem? Całuski dla Matiego :-)
Miłego dzionka :-D
Asialc ale super mniam chyba wpadne do ciebie na grilka...:tak:;-)czy mogę?? A po rozmowie,no tak rozmowa...
Byłąm i jak mnie ujrzala dyrka to sama powiedziala dawaj kobieto namiary moz ebedzie etat dla ciebie,a ja jej wyjasnilam ze wlasnie przyejchalam podanie zostawić.Gadalam ze wsyztskimi i ta klijentka co odchodiz to wymyśla i co chwile inna decyzja jest w zwiazku z odejsciem.Powiedizala dyrce ze chce odejsc bo sie marnuje w gimnazjum,a ona woli liceum uczyć:szok::szok:co z atupet ..szok
NNiech odlezie to szkoął odetchnie:-D:-D:-):tak:Nie nastawiam sie tylkoc zekam na telefon os nich...

Cloe czy kuopiłąś test?? Czy zrobiłąś>>.daj znaka...

Niesamowita my też buziakuujemy...i ślemy cąłuski i uśmieszki:-):-):dry::happy::-):-):-):-):-):-)

Mufka daj relacje z egzaminów,jak poszły,pewnie good i lepiej,papa

NIesmaJa też chce tyle imprez w mieście..owita ale u ciebie imprez,cholera przeprowadzma sie do ciebie??:wściekła/y::-):wściekła/y:

Attata,Ivi,Gosia,Izabelka,Kindzia,Wagnies,Bastra,Sreberko,Ilonko,Puchatko buziole dla całej bandy hehe i tych co nie wym ieniłam,bo nie jestemw stanie wszytskei spamiętać i tak zawsze zerkam na opisy,papa

hej
dzieki za buziaki dla malego :tak:
Meggi trzymam kciukasy
nadciaga burza,a moi faceci na dworze :no: poszli bo mialam korki :dry: oby zdarzyli:dry:

Asialc ja tez sie wpraszam na takie pychotki :-)
ja sie czuje jak w ciazy :happy::confused: wszystko wcinam,a popoludniami chce mi sie spac :cool2: ale sobie wmawiam:cool2::cool2:przeciez nie staramy sie:happy: ale jak sie tak z wami gada...
pozdrowionka

Cześć dziewczyny .Robiłam test i dwie kreski:-D Ale się cieszę! Choć nie ukrywam że jestem w lekkim szoku. Sądziłam że trochę więcej czasu nam to zajmie. Doszłam do wniosku że już nic nie pamiętam jak to się opiekuje małym szkrabem choć przecież Julcia niedawno była oseskiem . Muszę więc na nowo sięgnąć po lekturę no i muszę dowiedzieć się jak to jest urodzić drugie dziecko będąc na urlopie wychowawczym .Muszę przyznać że czuję się nadzwyczaj dobrze. Pamiętam że przy Julce od początku ciąży wręcz zasypiałam na siedząco a teraz wręcz rozpiera mnie energia i oprócz tego że piersi mam jak balony to nie czuję się jakbym byłą w ciąży
Meggi rób drugi test !:tak:Dość często się zdarza że przy pierwszym wychodzi wynik negatywny mimo fasolki dlatego ja nie chciałam się zbyt śpieszyć
Ewcia trzymam kciuki żeby praca wypaliła. :tak:Tylko powiedz co wtedy z probami zafasolkowania :confused: Odroczysz:confused:

Cloe ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
jak chcesz mam krotki artykol o rodzeniu na wychowawczym; moge strescic ;-)buziaczki

Dzieki Niesamowita nawet dobrze, troszke zakrecona chyba przez pogode jestem...poniedzialki sa fajne, bo mam 4 godziny w szkole i reszta z synkiem ;-);-);-) bylismy w piachu, ogladalismy samoloty i gasiennice :happy::happy::cool2: bylo fajowo

a Tobie jak minal dzionek?
ja musze sprzatanac kuchnie, a tak mi sie nie chce :baffled:

reklama
aaa zapomnialam napisac Niesamowita, ze ja wcinalam na kilogramy zelki i Mambe jak bylam w ciazy :-):-):-) moze to znak??

Do góry