reklama
izabelka nerwy w konserwy i na eksport:-):-):-) a razem z Twoimi nerwkami wyślę też moje bo też jakaś taka dziś "elektryczna" jestem;-)
dzięki za gratulacje, mam nadzieję że niedługo będę zbierać gratulacje za to że jestem już na 5 roku, jeszcze 3 egzaminki i będzie sprawa jasna
dzięki za gratulacje, mam nadzieję że niedługo będę zbierać gratulacje za to że jestem już na 5 roku, jeszcze 3 egzaminki i będzie sprawa jasna

kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dobry wieczór dziewczynki.
Cloe-gggrrraaatttuuullluuujjjęęę!!!
Spokojnej ciąży życzę!!!
Czy mogę prosić o troszkę fluidków przed zrobieniem 2 testu?;-)
Laseczki,nie napisałam wam,że zrobiłam 1 test i go schrzaniłam,a kosztowało mnie to tyle nerwów,że zdecydowałam sie poczekać z 2 testem jeszcze z 2-3 dni i zrobię albo 2 test albo betkę.
Słodkich snów.Dobranoc.
Cloe-gggrrraaatttuuullluuujjjęęę!!!
Spokojnej ciąży życzę!!!
Czy mogę prosić o troszkę fluidków przed zrobieniem 2 testu?;-)
Laseczki,nie napisałam wam,że zrobiłam 1 test i go schrzaniłam,a kosztowało mnie to tyle nerwów,że zdecydowałam sie poczekać z 2 testem jeszcze z 2-3 dni i zrobię albo 2 test albo betkę.
Słodkich snów.Dobranoc.
E
Ewcia81
Gość
Cloe ojejejejejejej hhhuurrraaa,ja pierdziele suuuopppeerrr,,,,,,
wwoowowwo gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

:-);-)

ale jazdaaa super Cloe ale siec iesze,jazda suuupper,normalnie suuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwatioooooooooooooo
ale sie za ciebie ciesze hehehehe
bombaaaaaaaaaa
wwoowowwo gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

ale sie za ciebie ciesze hehehehe
bombaaaaaaaaaa
E
Ewcia81
Gość
Cloe gratuluje ja tez chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Izabelka
Oski i Wercia
dzien dobry kolezanki ;-)
Kiniusia to pierwszy sie nie liczy ;-) czekamy na wyniki z niecierpliwoscia
sloneczko ladnie swieci, czyzby mial byc cieply dzien????
synus spi, a chce isc do Biedronki, podobno fajne ubranka sa dla maluchow-w przystepnej cenie :-)
milego dnia, do wieczorka
Kiniusia to pierwszy sie nie liczy ;-) czekamy na wyniki z niecierpliwoscia

sloneczko ladnie swieci, czyzby mial byc cieply dzien????
synus spi, a chce isc do Biedronki, podobno fajne ubranka sa dla maluchow-w przystepnej cenie :-)
milego dnia, do wieczorka
elza ab
mama Tosieńki
Witam! Skrobalam coś sobie na watku o testowaniu, ale tam skierowano mnie do tego wątku, wieć przyszlam - przyjmiecie mnie?:-)
Jak już tam wczesniej pisalam kiedys już coś tu się odzywalam, ale że staranka z wielu powodów zostaly odlożone to zamilklam. Teraz mam wielką motywację do tego by nie odpuścić, tylko boję się czy sama motywacja starczy.
Moj suwaczek klamie, ale zupelnie nie wiem jak go przestawić- pomocy!
Jak już tam wczesniej pisalam kiedys już coś tu się odzywalam, ale że staranka z wielu powodów zostaly odlożone to zamilklam. Teraz mam wielką motywację do tego by nie odpuścić, tylko boję się czy sama motywacja starczy.

Moj suwaczek klamie, ale zupelnie nie wiem jak go przestawić- pomocy!

Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie z ranka... jeszcze tylko jutro i juz weekend... ale fajnnie!!!!
Cloe do kiedy masz wychowawczy? Z tego co wiem to urlop wychowawczy nie zostanie przerwany. Od dnia porodu dostaniesz zasilek macierzynski (to wynika z ustawy zasilkowej) . Miesieczny zasilek macierzynksi wynosi 100% podstawy wymiartu zasilku-niestety nie zajmuje sie wyliczeniami i nie umiem Ci tego dokladnie powiedziec.
Po urodzeniu drugiegi dziecka przysluguje 20 tygodni macierzynskiego i jesli urlop wych konczy sie wczesniej to dobierasz tyle dni urlopu macierzynskiego ile jeszcze zostalo do tych 20 tygodni.Jezeli bedziesz korzystala z urlopu macierzynskiego to za ten czas proporcjonalnie bedzie Ci przyslugiwal urlop wypoczynkowy i dopiero potem urlop wychowawczy na drugie dziecko wg zasad kodeksowych
Cloe do kiedy masz wychowawczy? Z tego co wiem to urlop wychowawczy nie zostanie przerwany. Od dnia porodu dostaniesz zasilek macierzynski (to wynika z ustawy zasilkowej) . Miesieczny zasilek macierzynksi wynosi 100% podstawy wymiartu zasilku-niestety nie zajmuje sie wyliczeniami i nie umiem Ci tego dokladnie powiedziec.
Po urodzeniu drugiegi dziecka przysluguje 20 tygodni macierzynskiego i jesli urlop wych konczy sie wczesniej to dobierasz tyle dni urlopu macierzynskiego ile jeszcze zostalo do tych 20 tygodni.Jezeli bedziesz korzystala z urlopu macierzynskiego to za ten czas proporcjonalnie bedzie Ci przyslugiwal urlop wypoczynkowy i dopiero potem urlop wychowawczy na drugie dziecko wg zasad kodeksowych
reklama