reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
izabelka nerwy w konserwy i na eksport:-):-):-) a razem z Twoimi nerwkami wyślę też moje bo też jakaś taka dziś "elektryczna" jestem;-)
dzięki za gratulacje, mam nadzieję że niedługo będę zbierać gratulacje za to że jestem już na 5 roku, jeszcze 3 egzaminki i będzie sprawa jasna:tak:

Dobry wieczór dziewczynki.
Cloe-gggrrraaatttuuullluuujjjęęę!!!
Spokojnej ciąży życzę!!!
Czy mogę prosić o troszkę fluidków przed zrobieniem 2 testu?;-)

Laseczki,nie napisałam wam,że zrobiłam 1 test i go schrzaniłam,a kosztowało mnie to tyle nerwów,że zdecydowałam sie poczekać z 2 testem jeszcze z 2-3 dni i zrobię albo 2 test albo betkę.
Słodkich snów.Dobranoc.

kiniusia ten pierwszy teścik się nie liczy;-) bo pewnie był za wcześnie:-)trzymam kciuki, powodzenia, daj znać, i niech to będzie wynik pozytywny:-)

idę lulu, kolorowych snów:-)

Cloe ojejejejejejej hhhuurrraaa,ja pierdziele suuuopppeerrr,,,,,,
wwoowowwo gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-);-):tak::tak::tak:ale jazdaaa super Cloe ale siec iesze,jazda suuupper,normalnie suuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwatioooooooooooooo
ale sie za ciebie ciesze hehehehe
bombaaaaaaaaaa

dzien dobry kolezanki ;-)
Kiniusia to pierwszy sie nie liczy ;-) czekamy na wyniki z niecierpliwoscia :tak:
sloneczko ladnie swieci, czyzby mial byc cieply dzien????
synus spi, a chce isc do Biedronki, podobno fajne ubranka sa dla maluchow-w przystepnej cenie :-)
milego dnia, do wieczorka

Witam! Skrobalam coś sobie na watku o testowaniu, ale tam skierowano mnie do tego wątku, wieć przyszlam - przyjmiecie mnie?:-)
Jak już tam wczesniej pisalam kiedys już coś tu się odzywalam, ale że staranka z wielu powodów zostaly odlożone to zamilklam. Teraz mam wielką motywację do tego by nie odpuścić, tylko boję się czy sama motywacja starczy.:baffled:
Moj suwaczek klamie, ale zupelnie nie wiem jak go przestawić- pomocy!:wściekła/y:

Witajcie z ranka... jeszcze tylko jutro i juz weekend... ale fajnnie!!!!

Cloe do kiedy masz wychowawczy? Z tego co wiem to urlop wychowawczy nie zostanie przerwany. Od dnia porodu dostaniesz zasilek macierzynski (to wynika z ustawy zasilkowej) . Miesieczny zasilek macierzynksi wynosi 100% podstawy wymiartu zasilku-niestety nie zajmuje sie wyliczeniami i nie umiem Ci tego dokladnie powiedziec.
Po urodzeniu drugiegi dziecka przysluguje 20 tygodni macierzynskiego i jesli urlop wych konczy sie wczesniej to dobierasz tyle dni urlopu macierzynskiego ile jeszcze zostalo do tych 20 tygodni.Jezeli bedziesz korzystala z urlopu macierzynskiego to za ten czas proporcjonalnie bedzie Ci przyslugiwal urlop wypoczynkowy i dopiero potem urlop wychowawczy na drugie dziecko wg zasad kodeksowych

reklama
szybciutko się witam i spadam do pracy:-)

witaj elza ab, rozgość się i czuj sie jak u siebie, pisz śmiało i oby jak najszybciej udało Ci sie zafasolokować:tak: pozdrawaiam

lecę bo sie spóźnię , pa, pa miłego dnia

Do góry