reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Kochane parę minut przed 13 przyszla na swiat nasza Córeczka. 3020g, 48 cm, 100/100.
Z matka troche gorzej, bo byly komplikacje. Malutkiej oprocz 3 minut w salce jeszcze nie tulilam.. dopiero jutro jest ten dzien..:/ jestem mama i nie jestem.. poki co tatus bardziej sie spisal.
Ale damy rade!

I pamietajcie Kochane, ze trzeba walczyc i sie nie piddawac! Nas nic nie jest w stanie zlamac! Silne baby znas:*

Sciskam Was mocno!:*

reklama
Niebajka gratulacje! Wasza corcia bedzie miala urodziny raz na 4 lata;-) ;) ja tez mialam cc tylko bez komplikacji i jak urodzilam 12.40 tak juz okolo 15 przyniesli mi malego do cyca.Ale to pewnie indywidualna sprawa i co szpital to inaczej. Ale kurcze to jest dopiero przezycie wziac swoje malenstwo w ramiona. Gratulacje jeszcze raz szczesliwa mamo:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Kochane parę minut przed 13 przyszla na swiat nasza Córeczka. 3020g, 48 cm, 100/100.
Z matka troche gorzej, bo byly komplikacje. Malutkiej oprocz 3 minut w salce jeszcze nie tulilam.. dopiero jutro jest ten dzien..:/ jestem mama i nie jestem.. poki co tatus bardziej sie spisal.
Ale damy rade!

I pamietajcie Kochane, ze trzeba walczyc i sie nie piddawac! Nas nic nie jest w stanie zlamac! Silne baby znas:*

Sciskam Was mocno!:*
Gratulacje Kochana!!!
Zdrówka :*

Lekarz z kliniki nie dal mi zwolnienia, mieszkam w Szwajcarii i tu do dwunastego tygodnia jestem zmuszona do pozostania po piecza kliniki.Cos takiego jak prywatny ginekolig tu nie funkcjonuje wszyscy lekarze raczej podlegaja pod kase chorych.Tu z zasady nie daje sie zwolnien na ciaze.Co do dzwigania moze sie uda jak porozmawiam szefowa, ale z racji ze jest ciagla rotacja ludzi, odwiedzajacych i samych mieszkancow jest sporo, to zawsze kraza jakues wirusy.Co do zakazu pracy przez pracodawce to by byl cud, bo u nas ciagle brakuje personelu i oni raczej maja w czterech literach personel, dla nich liczy sie zysk i zeby podopiczni byli bezpieczni, umyci, nakarmieni.

Lekarz z kliniki nie dal mi zwolnienia, mieszkam w Szwajcarii i tu do dwunastego tygodnia jestem zmuszona do pozostania po piecza kliniki.Cos takiego jak prywatny ginekolig tu nie funkcjonuje wszyscy lekarze raczej podlegaja pod kase chorych.Tu z zasady nie daje sie zwolnien na ciaze.Co do dzwigania moze sie uda jak porozmawiam szefowa, ale z racji ze jest ciagla rotacja ludzi, odwiedzajacych i samych mieszkancow jest sporo, to zawsze kraza jakues wirusy.Co do zakazu pracy przez pracodawce to by byl cud, bo u nas ciagle brakuje personelu i oni raczej maja w czterech literach personel, dla nich liczy sie zysk i zeby podopiczni byli bezpieczni, umyci, nakarmieni.

Przykro mi z tego powodu :-( a może nasciemniaj cos lekarzowi to da ci zwolnienie? Dobrze ze pod tym względem w Polsce można sobie łatwo załatwić zwolnienie.

reklama
Niebajka gratuluję , doczekalas sie tego pięknego dnia :) jak córcia ma na imię?

Marluna gratuluję serduszek, nie wyobrażam sobie pracy w twoim zawodzie w ciąży. Bala bym sie tak ryzykować.

Marta wysłałam ci wiadomość.

Do góry