reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

Okasia, bo to będzie mami synuś lub córcia, ciągle przy nodze, bez mamy ani rusz . Ja tak mam z moim malym, czasem to aż uciążliwe, bo ciężko do toalety uciec...Ale ja jestem cały czas z nim 24/h to nie ma się co dziwić..Przyjedzie tatus to przejmie pałeczkę;-)

reklama
hej dziewczyny. a ja od rana wkurw- poszlam mala do skzoly zaprowadzilam a tu informacja ze wszawica masakraaaaaaaaaaaa. zaarz do apteki poszlam po spraj i na wszelki wypadek jeszce szampon pzreciw wszom kupilamz eby w razie czego szybko zareagowac. maakraaaaaaaaa juz mnie wsyztsko swedzi

za godzine przyjezdzaja do mnie koelzanki- :)
Słyszałam też o tym i byłam w szoku, że w tych czasach panuje wszawica.

@Matusiak właśnie ja już od dłuższego czasu tak mam. Jak tylko poloze sie na plecach to czuje twarde "cos" i po minucie już nie ma. I nie wiem czy to skurcz czy dzidziuś hm?
Ja myślę już teraz ze to dzidziuś bo żadnych skurczy nie czuje tylko taka kuleczke twarda :) i wlasnie za chwilkę znika :) no chyba że się mylę ale przeczucie mam co do maluszka jednak :)

Wszawicy nie lubię! Jako dziecko nigdy ani w przedszkolu ani w szkole nie spotkałam się z wszawicą, a teraz wydaje mi się to nagminne. Koleżanki co chwilę o tym wspominają :/

Spotkanie z koleżankami lubię bardzo :) Bawcie się dobrze! Ja zaraz do sklepu na zakupy, a potem pranie tony ciuszków od babci. Nadszedł czas kiedy muszę nabyć wózeczek zakupowy na kółkach, podejrzewałam, że stanie się to ok. 60-tego roku życia, a nie w 29., ale jak mawia mój mąż "jesteś w ciąży, wszystko Ci wolno". Jak pracowałam to zamawiałam zakupy przez internet i nie musiałam dźwigać, teraz w moim nudnym życiu kury domowej wyjście na zakupy jest sporą rozrywką :)

Kasiu ja przerabialam ten temat w przedszkolu :-( straszne jak sie tylko pomysli to od razu wszystko swedzi straszne :-( oby do was nie doszlo
A ja od kilku dni codziennie czuje kopniaczki :-) i jestem mega szczesliwa:-) wczesniej to tak raz na kilka dni a co do detektora sprawdza sie swietnie :-) na poczatku znajdowanie dzidziusia zajmowalo mi troche czasu ale teraz raz dwa i juz slychac serduszko :-)

beata0526, okasia, niunia no boje sie ze mala zalapie. ma piekne dlugie wlosy i nie dam rady jeje wyczesac na bank. trzymajcie kciukiz eby nie zalapala. od jutra bede jeje psikala no szokkkkkkkkkkkkkkkkkk. i w razie czego kupila szampon na wszy ktory ciezarne tez moga stosowac tak w razie czego zebymaz wiedziakl jaki kupic jakby nas zawszawilo
okasia dziekuje. ciacho mam, kawke zrobie i poplotkujemy bo to kolezanki ze studiow i ponad rok sie nie widzialysmy :) dla mnie etz wyjscie na zakupy to rozrywka

beata0526, okasia, niunia no boje sie ze mala zalapie. ma piekne dlugie wlosy i nie dam rady jeje wyczesac na bank. trzymajcie kciukiz eby nie zalapala. od jutra bede jeje psikala no szokkkkkkkkkkkkkkkkkk
okasia dziekuje. ciacho mam, kawke zrobie i poplotkujemy bo to kolezanki ze studiow i ponad rok sie nie widzialysmy :) dla mnie etz wyjscie na zakupy to rozrywka
Trzymamy kciuki ale coś strasznego z tymi wszami. ...
miłego kawkowania;)

reklama
Do góry