reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Madzia ja tez kupiłam lewatywę w płynie Enema...najlepsza ...używałam przy poprzednich ciążach 
Lusinda890
Mi też się wydaje że ten krochmal to dopiero jak dziecko ma jakiś problem ze skórą, przy najmniej tak na szkole rodzenia nam mówili. Że ma właściwości lecznicze, zostawia osad na skórze i żeby go nie zmywać, no chyba że to jakiś płyn z taką nazwą bo ten krochmal o jakim myślę robi się z kartoflanki 
Ja raczej o tym krochmalu myślałam jako o takiej eko kąpieli co by na początku chemii nie wlewać niż o problemach skórnych, będę musiała jeszcze poczytać o tym.
Ale ta lewatywa jest tylko w płynie? O kurcze jak ja ją sobie zaaplikuje
Ale ta lewatywa jest tylko w płynie? O kurcze jak ja ją sobie zaaplikuje
ja robiłam krochmal Mai jak miała jakieś problemy ze skórką
Dziewczyny dużo pisałyście o tym aspiratorze Katarek - jakoś nie mogłam sobie tego wyobrazić, żeby odkurzaczem odciągać katar i myślałam, że to jakiś mini odkurzacz, aż w końcu się tym zainteresowałam i powiem Wam, że chyba nawet zdecyduje się na niego
Dziewczyny dużo pisałyście o tym aspiratorze Katarek - jakoś nie mogłam sobie tego wyobrazić, żeby odkurzaczem odciągać katar i myślałam, że to jakiś mini odkurzacz, aż w końcu się tym zainteresowałam i powiem Wam, że chyba nawet zdecyduje się na niego
renia1321
Ja mam dla Damiana katarek a wiecie że dla Małego to nic nie mam takiego tylko gruszke kupiłam? Pamiętam ze z Damianem pierwszy raz katarek użyłam jak miał 8msc bo wtedy dopiero katar miał pierwszy raz. A jak był malutki to tylko solą fizjologiczna mu czyścilam. Przynajmniej tak to sobie przypominam 
Lusinda890
ja póki co kupiłam też tylko gruszkę ale chyba będę inwestować w katarek albo fride bo teraz niby jak dzieci nie są już odśluzowywane tak jak kiedyś to często miewają coś w nosku aż same się oczyszczą. Wcześniej też jak czytałam o tym odkurzaczu to nie mogłam sobie wyobrażać jak będę wyciągać cały sprzęt z szafy w nocy bo akurat małemu coś tam będzie gwizdać w nosku 
ania50
Antus ja wlasnie go zamawiam, z tego co widzialam to sa dwa rodzaje - katarek i katarek plus, ten z + ma rozkrecany pojemnik na wydzielinke i ponoc latwiej sie go ćzyscija robiłam krochmal Mai jak miała jakieś problemy ze skórką
Dziewczyny dużo pisałyście o tym aspiratorze Katarek - jakoś nie mogłam sobie tego wyobrazić, żeby odkurzaczem odciągać katar i myślałam, że to jakiś mini odkurzacz, aż w końcu się tym zainteresowałam i powiem Wam, że chyba nawet zdecyduje się na niego![]()
Lusinda o nocach nie pomyslalam
reklama
klaudynaaa
Sól taka w ampulkach w aptece jest, a kremów jest dużo od 1 dnia życia z filtrem, co do krochmalu to ja kapalam jak córcia miała właśnie problemy ze skórą
Gruszka u córci nic nie dawała
Gruszka u córci nic nie dawała