reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ok to łykam i nie przerywam! :)
Fajnie to u Ciebie wypadło, z tymi feriami. Reakcja ludzi z pracy też super. Ja to ciągle ściemniać muszę...męczy mnie to :(
Wiem, powinnam to olać, walnąć L4 i tyle. Ale drążą, pytają a co mi jest, czemu mnie nie ma...mówie co nieco ale bardzo na około. O in-vitro nikt oczywiście nie wie..
Już się zamartwiam jak wolne na punkcje załatwić. Pewnie urlop wezmę. A potem nic mi na wakacje nie zostanie :oo:
Też sciemniam stymulacjia wizyty co 2 dni i jeszcze kurna zamiast dać wizytę na 8 to zawsze tak na 11 czy 13 kuzwa i cuduje skacze .juz sciemniam ze będę miała badanie w znieczuleniu i 1 dzień wolnego potrzebuje A tu do punkcji nie doszło :szok: denerwujące to sciemnianie a jeszcze pytają a co Ci dolega ..... niby z troski ha ha ha

reklama
Dziewczyny w jakiej klinice się leczycie? Czy jest ktoś po 1 nie udanym in v a za drugim razem chciałaby mieć wszystkie komorki zaplodnione?
Ja jestem po 2 nieudanych in vitro. Za pierwszym jak i za drugim miałam pobrane 6 komórek z czego wszystkie zapłodnili. Lekarz powiedział, że z racji mojego wieku nie może więcej niż komórek zapłodnić - ustawa. Ja podchodzę komercyjnie. A teraz będę 3 raz podchodziła i nie wiem na razie jak to teraz będzie. Czy pobiorą mi wszystkie komórki i wszystkie zapłodnią, nie mam pojęcia. Będę niedługo miała wizytę i zapytam jak to teraz będzie wyglądać. Wiem, że po 2 nieudanych próbach pobierają wszystkie komórki oczywiście odpowiedniej wielkości i wszystkie zapładniają.

Ja jestem po 2 nieudanych in vitro. Za pierwszym jak i za drugim miałam pobrane 6 komórek z czego wszystkie zapłodnili. Lekarz powiedział, że z racji mojego wieku nie może więcej niż komórek zapłodnić - ustawa. Ja podchodzę komercyjnie. A teraz będę 3 raz podchodziła i nie wiem na razie jak to teraz będzie. Czy pobiorą mi wszystkie komórki i wszystkie zapłodnią, nie mam pojęcia. Będę niedługo miała wizytę i zapytam jak to teraz będzie wyglądać. Wiem, że po 2 nieudanych próbach pobierają wszystkie komórki oczywiście odpowiedniej wielkości i wszystkie zapładniają.
A w jakiej klinice się leczysz?:)

reklama
Do góry