reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Martya tez jem Malo. To co Kasia zapodala na zdj to przez caly dzien ostatnio nie zjadam. Otworzyłam lodówkę i wyszarpalo mnie:(

reklama
Gabee co to za aplikacja i skąd ja pobrać ?? Ja mam windows Phone ,nie android wiec mam problem z aplikacjami ,
W ogóle pól dnia miałam problem z Internetem ,dziad zamulal strasznie , dopiero teraz zobaczyłam ze miałam zmienione na 3 g i po zmianie na 4g juz hula na szczęście No .

Matko jak ja bym chciała miec własne M...
Ojej póki co na wynajmie lecę ale juz mam papiery do wypełnienia na komunalne może się uda.....za kilka lat :)
Pola, to się nazywa asystent ciążowy :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

KasiaMarysia w czerwcu bede w Kielcach, także jak dalej będziesz wysyłać tKie zdjęcia to spodziewaj się mnie, tym bardziej, że brakuje mi polskich warzyw :)) i ogólnie zazdroszcze, że możecie tyle zjeść, ja mimo, że nie mam nudności, to nic a nic mi nie smakuje, najbardziej ubolewam nad zwykła herbata, która piłam wcześniej litrami, a teraz? Leee najgorsze świństwo :(

Witajcie wieczorkiem.KasiaMarysia jak ja ci zazdroszczę ze możesz jeść.Ja znowu wymiotuje,m e minęło Ale ucichlo na jakiś czas.mam chcec na dużo rzeczy Ale nie daje mi jeść.masakra jakaś ze mną.zjadłam kapusty kiszonej gotowanej bo na pierogi szykuje to zygalam wyżej niż du... e mualam

reklama
Do góry