reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze moja sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????

Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze mija sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????
Nie mogła. Niestety.
Cytując mojego doktora nie wierzymy naturze, ona nie działa :-)

Martka: coś więcej to 6 lat starań o drugie dziecko, 3 pozamaciczne i 1 biochemiczna. Czyli czynnik jajowodowy. Załapałam się w ostatnim momencie na dofinansowanie. Mam nadzieję że do końca czerwca się uda.

kasia -basia Witaj i nie przejmuj sie nasza dyskusja,odpala nam ,wiosna idzie:)
Piszesz z PC czy z teflonu?
wysle Ci zaproszenie do Naszych Historii bedziesz mogla nas poznac ,tez od tej normalnej strony:)

Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze moja sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????

Iga,patologia zachodzi zawsze w ciaze,jak to Kachna kiedys podsumowala,one nie potrzebuja in vitro,tylko spojrza i jest brzuch,za to my takie madre,doswiadczone,encyklopedie chodzace,ta twoja sasiadka nie wie co traci...;);););) nie nerwuj sie;)

reklama
Martini wiem jak to jest.Ja od pierwszych dni po transferze nie moglam zagladac do lodowki bo mnie mdlilo a potem dopiero sie zaczelo...
Co do tarczycy to na pewno w ciazy trzrba beac jod ale jesli bierzesz jakies witaminy to sprawdz sklad bo tam juz przewaznie jest jod w zalecanej dawce.
Heheh ja tak mam troche na slodkie :) Nie mdli mnie ale ogolem nie moge przelknac :) ale apetyt mam stety - niestety, w dodatku sadelko rosnie mysle ze te zastrzyki tez sie przyczyniaja do tego...

Do góry