reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Witajcie z rana :)
Ja też już nie śpię. Mały w przedszkolu, mąż w pracy a ja sobie usiadłam i jakieś tam "trudne sprawy" oglądanę ;)
Aleeee...
Pranie już nastawione, a tak za godzinę jak dojdę do siebie mam zamiar ogarnąć porządnie całą chatę ;) (a mam tego trochę, 120m2 :o )
Będę robiła powoli i z przerwami ;)
Aaaaa... I jakoś dzisiaj się super czuje! Pewnie pogoda bo mamy ślicznie! Słonko i dzisiaj ma być cieplutko!

Idę coś zjeść bo brzusio się dopomina ;)

reklama
Witajcie! U mnie remontów ciąg dalszy... Ledwo pokój skończony wczoraj późno wieczorem, to dziś punkt 7.00 ekipa od kostki brukowej. W końcu po 4 latach mieszkania zdecydowaliśmy się zabrać za podwórko. Muszę się jakoś zmotywować do ogarnięcia domu, ale ciężko mi z brzuchem się schylać i się męczę :baffled:
Na 10.40 mam wizytę u endokrynologa.

Dzień dobry :)
U mnie tez cudowne słońce za oknem. Dziś zaplanowalam pranie firanek.
Molly_88 super, że niedługo otwieranie lokal. Niech się interes kreci;-) ;)
Ból i skurcze pewnie ze stresu. A z wyróżnieniem jak u Ciebie? Może to jelita protestują?
Jane współczuję. Mi odpukac na razie minęły.
KasiaRo z Ciebie to ranny ptaszek:biggrin2:
Agnieszka...24 ja tez mam zamiar sprzątać ale bardzo tego nie lubię.
Tosia współczuję remontów.
Wszędzie kurz i bałagan. Ale za to pięknie bedzie:tak:
Pozdrawiam życząc miłego dnia
Buziak:biggrin2:

Ja nie mogę myć okien :(
Nie wolno mi rąk na długo do góry podnosić ...
Będę musiała komuś za tą przyjemność zapłacić :(
Ja właśnie też się zastanawiam czy mogę myć okna przy po tym wszystkim..ciąża zagrożona i oszczędzający tryb życia ale chyba firanek nie można wieszać okna mam nisko więc rąk w górze bardzo długo nie będę miała.. Już sama nie wiem co mogę a czego nie..

Lepiej nie ryzykujcie. Ogólnie się mówi, że w ciąży nie powinno się podnosić rąk do góry. Mi pomogła mama, ale przecież to nie przestępstwo jak zapytacie kogoś z rodziny czy znajomego czy wam pomoże.

Witajcie.
Też mam podobny plan na dziś :) Pranie już wstawione. Teraz mam zamiar ogarnąć całą chatę - jak zjem śniadanko. Ja chyba będę musiała umyć okna, ale jeszcze nie dziś....
Byłam dziś z rana w Biedronce - nic nie kupiłam - te kocyki jakoś do mnie nie przemówiły, strasznie cieniutkie.

reklama
Do góry