G
Gość
Gość
Spokojnie bo bede Cie miala na sumieniuNessi przykro mi![]()
Strawbelka jeju bo zawału dostane![]()
Pewnie masz torbiel krwitoczna po niepeknietym pecherzyku, czy jak to tam sie nazywa.
Endometrialne to sa inne
Spoko bedziesz zyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie bo bede Cie miala na sumieniuNessi przykro mi![]()
Strawbelka jeju bo zawału dostane![]()
A jak rozróżnić na usg krwotoczna od czekoladowej? Bo czy po usg gin potrafi stwierdzić jak widzi stan zastany = czytaj torbiel wypełniona krwią , czy powstała z endometriozy i jest to słownikowa czekoladowa czy to jest ta krwotoczna? Bo mi gin nazwał moja czekoladkowa ale mówił ze powstała z tego ze po pęknięciu dostało sie tam krwi z jakiegoś pękniętego naczynka/zrostu i wypełniła krwią.Spokojnie bo bede Cie miala na sumieniu
Pewnie masz torbiel krwitoczna po niepeknietym pecherzyku, czy jak to tam sie nazywa.
Endometrialne to sa inne
Spoko bedziesz zyc![]()
To juz lekarz powinien wiedziec. Mi odrazu powiedzial ze mam endometrialna, no jeszcze podejrzenie raka bylo bo mi wyszly markery nowotworowe.A jak rozróżnić na usg krwotoczna od czekoladowej? Bo czy po usg gin potrafi stwierdzić jak widzi stan zastany = czytaj torbiel wypełniona krwią , czy powstała z endometriozy i jest to słownikowa czekoladowa czy to jest ta krwotoczna? Bo mi gin nazwał moja czekoladkowa ale mówił ze powstała z tego ze po pęknięciu dostało sie tam krwi z jakiegoś pękniętego naczynka/zrostu i wypełniła krwią.
Tylko czy tutaj łatwo sobie stwierdzić?