reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mysle ze bede miała przeprawy z tabletkami,mam 6 progynovy dziwnnie plus plastry.w zeszlym roku mialam 2 dziennie i bylam do doopy.No ale co sie nie robi.....:-)

reklama
Zazdroszczę Wam wyrozumiałości przełożonych. Ja muszę kombinować jak koń pod górę. Każda wizyta do lekarza i załatwianie wolnego to przeprawa ekstremalna.
Jak sobie pomyślę, że zaraz znów będę musiała do crio tak kombinować, a potem ze zwolnienia się tłumaczyć - tak.musze się tłumaczyć bo mi żyć nie dają!- to aż mi się płakać chce. :(

westaice, nie jesteś sama ja też mam przeprawę przez kamienistą drogę. a co najśmieszniejsze, to z tego powodu , że nikt nie wie dlaczego to wolne, po co? i to jest największy problem szefa, bo plotkara chciałaby się popastwić, jest z tych co karmią się kopaniem leżącego.

ja potrzebuję słońca :rolleyes2: jakieś u nas chmury gęste. ale wiosną pachnie cudnie;-) ;)

3mam kciuki za dzisiejsze wieści wizytowe:-) :)

Ann właśnie czego nie się nie robi. Strasznie to ciężkie wszystko.

Magda o to pewnie też chodzi. A druga sprawa, że u mnie to by chcieli żebyśmy w ogóle życia prywatnego nie mieli.
Jakbym powiedziała po co to byłabym spalona.

A u mnie słońce się rozkręca. Dzięki Anika. :* Może Wit D naturalna trochę mnie nastroi pozytywnie :)

Poslalam słońce w świat i u mnie się schowalo.... ;)

U mnie stymulacja i punkcja były w wakacje, więc "udało sie" bez kombinowania w szkole. Też nikogo nie wtajemniczalam, więc były kombinacje. Tyle że w szkole nie ma urlopu, więc trzeba było l4 przynieść od rodzinnej.

Marzeń, a Ty dziś w pracy?

Witam się :)

Nikaa wspaniałe wieści! Super, że u Was wszystko dobrze a Synek pięknie rośnie :) Gratuluję
Ja się wybieram zaraz na wizytę :) proszę o kciuki &&& :)

Miłego Dnia babki!

Kachna ???????????????? Czekam na dobre wieści od Ciebie i zaciskam kciuki za Twoje maluszki!

reklama
Do góry