reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale sie wyspalam :tak:
Isiokora trzymam kciuki, powodzenia!
a reszcie kobitek zycze udanego dnia!!!
u nas bedzie upal, ide z malym na zakupy jak tylko wstanie-potem nie bede wychodzic na takie goraco...

reklama
Witam sie z Wami!!!

Wczoraj padlam przed komputerkiem i nie mialam sil juz do Was zagladnac... zaraz postaram sie nadrobic zaleglosci z dwoch dni...
Wycieczka nam sie udala bardzo, pogoda byla super... poza dwoma burzami ;-)
Postaram sie wkleic Wam zdjatka z Morskiego Oka....

Dzień dobry kochane..
U ans też dzisiaj gorąco,my wybeirmay się do pzredszkola an 12:30 na godiznke i zapoznać się z panią wychowawczynią. A potem musimy jechać zobaczyć ile kosztuje taki wielki baniak na wode,bona wyjazd na wakcje musmy mieć.
A wiecie co my musimy się z wami pochwalić wiadomościa,jutro tatuś nas zjedzie do domku.Ma rozłądunekw POlsce w Bolszewie i zjedzie na sobote,niedziele do domku do nas.Ale mu sie udało,a my się bardzo cieszymy.

Wagnies to czekamy na super foteczki,pewnie super było i wypoczęłaś.:tak:;-)

Niesamowita kbieto zdja relacje po lekarzu jak bedziesz miała siłe,a moze to nie choroba tylko baby małe??:baffled::confused:;-)

Buziaki dla całej ekipy staraczek tutaj.pa
Miłego dzionka...

Dzień dobry dziewczynki , ja czekam aż mój M. teściora mi przywiezie , bo on po mieście bryka i może do apteki podskoczyć,a mnie na taki upał tyłeczka się ruszyć nie chce;-).Jak tylko przetestuję to od razu wam napiszę:tak:.3majcie kciukasy bardzo mocno.:-D
Buziam was wszystkie!!!:-)

Kiniusia w końcu jesteś,już się zamartwiałam.
Od razu daj znkaa,dzown do swojego niech juz podrzuci ci teścior....
Ach czekamy czekamy z niecirpliwością...
Trzymam kciukasy an dwie kreseczki kochana....:tak::tak::tak:

Wiecie co dziewczyny?
Ten mój M. jak wróci W KOŃCU z tym testem to go tak kopnę w d..ę,że przez tydzień na niej nie usiądzie.Jest już po 12,a jego jeszcze nie ma!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wziął mój portfel i gdyby nie to,to już bym sobie sama poszła po ten test!!:wściekła/y::baffled:

Co do niego dzwonie to mówi,że za pół godziny będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Coś mnie zaraz trafi...:wściekła/y::baffled::eek:

Dziękuję wam dziewczynki za to,że tak mocno trzymacie kciuki,ale przez tego ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... będziecie musiały jeszcze troszkę potrzymać:baffled:.
Dziękuję za wsparcie szczególnie Tobie Ewciu81,Asiulc,Ataatko...i w ogóle wszystkim wam dziewczyny:-D;-):-):tak:.

Kiniusia ach te nasze chlopy... ja z domu nie moge wyjsc bo caly czas na bb siedze i czekam na Twoje wyniki!!!!

reklama
Witajcie Kochane!!!
Dopiero zabieram sie do pisania bo wstałam dzis dopiero o 11:szok: ale to troszkę dlatego że mnie mężuś długo wczoraj przepraszał;-) Miałam iśc z psem na dłuższy spacerek ale jest taki skwar że pewnie znowu wybiore sie dopiero pod wieczór:tak::tak:
Kiniusiagadaj szybko jak tam testowanko??
NieSamowita a skierowanie na jakie badania dostałaś ?? może do popołudnia zbierzesz jeszcze siły i poszalejesz wieczorkiem:-):-)
Asiu Miłego dnia:-):-) Buziaczki dla Natalki:tak:
Wagnies to fajnie że wypadzik udany:tak: no i czekamy na foteczki:-)
Ewcia no to super że w Twoim domciu też rosnie przedszkolaczek:-) ja do dzisiaj fajnie wspominam czasy przedszkola:-):-)Buziołki dla synusia:-)
Izabelko jak tam zakupki?? miłego dnia i pozdrowionka od ciotki dla Oskarka:-)
cloemiłego dnia i buziaczki dla Julci i fasolki:-):-)
Ilonko fajnie że w sklepie zachowali sie jak trzeba bo to zawsze różnie bywa:tak:
Bastra a gdzie Ty pracujesz że tak myślisz iśc nie iśc ???
Meggie chociaz pomachaj do nas:tak: wysyłam tabun ciepłych myśli:-):-)
Ataata jak tam Twoje samopoczucie?? dosłac jeszcze krasnoludków a może elfy dosłać w taka pogode to by troche wiaterku zrobiłyby skryzdełkami niby chudziaczki ale też do pracy sie przykładają :-):-)Buziolki dla Ciebie i fasolki:tak:
Mufka jak tam dzien w pracy?? Bardzo Cie wymęczył??Milego spokojnego wieczorku:tak::tak:
Gosiu zdróweńka i duzo ciepełka:-):tak::tak:
seberko machanko w Twoja stronę :happy::happy::happy:
Ivi Kajda Miłego dnia Kobietki:-):-):-)

Do góry