reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

no hej
dawno nie mialam takiego fajnego dnia, znalazlam czas na poczytanie ;-);-);-) maly pospal, zrobilam nalesniki
zakupy oki kupilam sandalki malemu i duzo jedzenia i pieluchy
zaraz wpadnie kumpelka na pogaduchy:-D
Kiniusia jak test???????????????

reklama
Dziękuję wam dziewczynki za to,że tak mocno trzymacie kciuki,ale przez tego ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... będziecie musiały jeszcze troszkę potrzymać:baffled:.
Dziękuję za wsparcie szczególnie Tobie Ewciu81,Asiulc,Ataatko...i w ogóle wszystkim wam dziewczyny:-D;-):-):tak:.
kINIUSIA PO TO TU JESTEŚMY,ZAWSZE ŚŁUŻYMY POMOCĄ,NIE DZIEKUJE RYBKO.

Wygrzebałam ze skarbonki 13 zł.-na test wystarczy:-D.Idę kupić:tak:.
W d...e mam tego mojego:wściekła/y:.Buziam was.
Za jakieś 40 minutek powiem wam jaki wynik:tak:.
No i bardzo dobrze,ach z tmyi chłopami,Ja bym zapewne to smaoz robiła,bob ym sie nie doczekała,.
Kiniusia no i jak czekamy rybko....

kiniusia ijak wyszedł teścik??:-):-):-):-):-)

Byłam u lekarza i mam iść na pobranie krwi w poniedziałek i się wszystkiego dowiemy buziam was kochane :-D:-D:-D
A co ci Niesamowita lekarz powiedział,napsiz coś.Nic nie stwierdizł czy wszytsko oki.

Witajcie Kochane!!!
Ewcia no to super że w Twoim domciu też rosnie przedszkolaczek:-) ja do dzisiaj fajnie wspominam czasy przedszkola:-):-)Buziołki dla synusia:-)
Ivi Kajda Miłego dnia Kobietki:-):-):-)
A no rosnie Puchatko,on bardzo dobzre sie czuje w przedszkolu,ale zobaczymy jaks am tam będziebeze mnie hehe.Buziakujemy cioteczki..

Ja robie obiadek i kawe walne,nie ruszma sie z chaty do 18,póki sie nie ochłodzi...

kiniusia popieram Wagnies ulituj się nad wszystkimi nami bo nas ciekawość zeżre:tak:
NieSamowita nie powiem żeby Twoja lekarka sie za bardzo roszalała albo i mam świadomośc że to i tak dużo jak na naszą służbe zdrowia:confused: W kazdym razie jak tylko w poniedziałek będziesz miała wynik to daj znać :tak::tak:
Ewcia no faktycznie przedszkole z mamą to super a potem to juz różnie bywa życże żeby synuś przeszedł to jak najłagodniej:tak::tak:

Ja właśnie zaliczyłam porządne obżarstwo:zawstydzona/y: zjadłam ziemniaczki oczywiście młode z masełkiem i cebulaczkami a do tego mizerię z koperkiem i chyba zaraz peknę :baffled:

NieSamowita - a w którym dniu cyklu Ty jestes? bo może faktycznie to bejbi rośnie a nie przeziębienie:-):-)

kiniusia, jak teścik??

przepraszam dziewczyny że dziś jak po ogień, ale działkujemy w ogrodzie i nie za bardzo chce mi się siedzieć przy laptopie;)

Kiniusia, i co? I co? Nie trzymaj nas tak w niepewności

A ja dzisiaj przez cały dzień wynajdowałam coś do roboty :-). Zresztą nie musze tego robić, bo sprzatania po remoncie mamy jeszcze sporo. Trochę ogarneliśmy piwnicę i garaż. Mimo to jeszcze sporo zostało. Skosiliśmy trawkę, uprałam wózek Natalki (w końcu)m pochowaliśmy Jej przewijak, łóżeczko, wanienkę (wszystko stało w piwnicy).
Mój m się wkurza, bo nawet w wolny dzień nie może poleniuchować :-D:-D:-D
A ja tak nie lubię siedzeć bezczynnie :-D

Ale bym chciała żeby było zabronione palenie w miejscach publicznych. Tak mnie to :wściekła/y: Nigdzie nie można wyjść, bo wszędzie palą. Nawet sąsiedzi na ogródku i cały dym leci do nas, bleee. Jak chcą sie truć to bardzo proszę, ale dlaczego trują i innych. Ja nie chcę!!!

Miłego wieczorku :-)

Się zirytowałam niemożliwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: byłam z psem na spacerku i wkurzyła mnie taka baba patrzy na nas i w końcu mówi to z tym pieskiem prosze nie chodzić bo ja mam dużego psa i jak on wyczuje jakiegos innego to może wyskoczyć przez płot i nawet zagryźć :eek::eek: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: powiedziałam jej że jak trzyma takiego niebezpiecznego psa to niech lepiej go zamyka i wogóle pilnuje:wściekła/y: Normlanie mnie wyprowadziła z równowagii poza tym gratuluje jej głupoty bo jaj jej pies taki wyczulony i o wypadek niezbyt trudno no bo co by było jakby tamtedy przechodziło jakies dziecko po zabawie z inym psem i zapach by pozaostał normlanie ręce mi opadaja na tych ludzi:confused::confused:
Asiu ja jestem jak najbardziej za takim zakazem bo jeden z sąsiadów chodzi palic przed klatkę i czasem wychodze w taka chmure dymu:sick::sick::wściekła/y::wściekła/y: siebie niech truja ich zdrowie ale mnie jakim prawem

Puchatka - nie dziwię Ci się wcale:wściekła/y::wściekła/y:też by mnie szlag trafił.
Ja dziś musialam pogonić dzieciaki od mojego psa.. mam rudą spanielkę - pysk słodkiego misia - ale ona ma uraz do dzieci niestety. Nie zdażyło się żeby w widoczny sposób zagroziła dziecku, ale boję się że przez nadmiar niechcianej czułości obudzi się w niej stary uraz...
A bylam w sklepie i widzialam jak mały gówniarz prosto do niej idzie żeby pogłaskać. Wyskoczyłam ze sklepu i mówię lodowatym tonem "nie głaskaj piesków których nie znasz, bo mogą ugryźć". Zwinął się bardzo szybko. Ja młodej nie zakładam kagańca jak wychodzę np do sklepu, ale chyba będę musiała zacząć. Bo jeśli coś się stanie, to potem pretensje będą do mnie że nie dopilnowałam. A dzieciak to niby może keidy chce głaskać każdego psa - nawet jak właściciel anie ma w pobliżu??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam dziewuszki:-):-):-)

ja na momencik bo zakuwam na jutro do egzaminu, gorąco pozdrawiam i wspomnę tylko że czuję się małpowo więc @ zapuka niebawem

kiniusia DAJ ZNAĆ NA LITOŚĆ BOSKĄ CO Z TYM TESTEM:confused::confused::confused:
bo się na nauce skupić nie mogę;-)

miłego wieczoru życzę i super pogody na weekend:tak:

reklama
Hejo kochane.
My bylismy jeszcze dzisiaj wiecozrem na spacerku o 19 i w sklepie.
A moj stary napisał,że o 3 będzie w domku,hmm a ja za mało zakupów zrobiłam,ale jutro zrobie.. jedziemy jutro z tatusiem rozładować towar,który zostanie na tirze.ciekawe jak moje dziecko zareaguje na jazde tirem. jedziemy do Bolszewa...musze synkowi zrobić fotki,jeśli wsiadzie do samochodu. Bo moze taka okazja sie nie powtórzy szybko... Fajnie,ż emaz wraca,ale nicni z bzyku:-D:tak:też się przejął ,hehe,ale nici bo biore antybiotyk i nie moze tego tamtego. Alez trafił co?? Ma pecha chłop...

Kiniusia to lubi ans trzymać w nieewnosci,ach co za kobieta...lubi nas stresowaać...

Ivi Puchatko dobrze was rozumiem z tymi pieskami,ja mieszkajac jeszcze za małolata u mamy,tez miałą wilczura i miałam dużo nieprzyjemności i różnych incydentów...ach szkoda gadac na te wsyztskie upierdy na świecie...;-)

Do góry