reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie czy bolą bolały was piersi przy stymulacji? Ja mam bardzo wrażliwe zawsze od dnia owulacji do dnia okresu czyli prawie 14 dni i trochę się przestraszyłam że mnie bolą. Boje się przedwczesnej owulacji, ale to chyba niemożliwe będąc na takiej chemii :)
kochana mnie też bolały i w sumie nadal bolą :) czyli to normalne :)

reklama
no właśnie mi moj mowil ze raczej poda mi dwa... mam nadzieję, że tyle wogóle będzie i że jednak jak będę chciała dwa to mi podadzą te dwa. Nie wiem ile mamy możliwości co do decyzji czy dwa czy jeden. Czy to tylko lekarza decyzja czy też nasza. Jestem w tym totalnie nowa staralam się też nie czytać za bardzo aby się nie denerwować przed po prostu od razu na głęboką wodę. A co do bliźniaków to kiedyś nie chciałam myśleć że mogą być bliźniaki :) ale teraz to już mi wszystko jedno. Oby się udało :)

My sami decydowalismy ile zarodków chcemy.

Ewunka musze zamykac oczy, bo mam alergie na igly.
To nawet nie igła igiełka :rofl2:
Rób jak lubisz . Ja kiedyś biłam gdzieś dziwnie i mnie bolało buuuu i na 2 dzień już miałam stracha trochę doliczylam chyba do 100 zaczęłam się śmiać ze szczęścia i mi igła wyszła :laugh2: ale miałam minę :szok: i teraz zawsze na 3 :rolleyes:

Dziewczyny, pytanko mam. Czy któras leczy sie w INvikcie w Gdansku i miała wlewy z Intralipdu na zbicie NK? Ja jedno szczescie juz mam i teraz szykuje sie do kolejnej procedury. Problem w tym ze w poprzedniej ciązy miałąm cukrzyce ciążową wywołaną min. sterydami. teraz ponownie zaczełam brać sterydy i cukry są mega wysokie. Wyczytałam, że można wlewy zrobic zamiast sterydów. W poniedziałek mam wizyte i zaczne gonapeptyl.

reklama
Dziewczyny, pytanko mam. Czy któras leczy sie w INvikcie w Gdansku i miała wlewy z Intralipdu na zbicie NK? Ja jedno szczescie juz mam i teraz szykuje sie do kolejnej procedury. Problem w tym ze w poprzedniej ciązy miałąm cukrzyce ciążową wywołaną min. sterydami. teraz ponownie zaczełam brać sterydy i cukry są mega wysokie. Wyczytałam, że można wlewy zrobic zamiast sterydów. W poniedziałek mam wizyte i zaczne gonapeptyl.
Strawbelka Ty chyba to miałaś ?

Do góry