reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Skadi super wieści :)

Antiope nie chciałam Ci dopiec :) nie chodziło mi w sumie o to, że po 30 będę za stara na dzieci. Bardziej o to, że człowiek z wiekiem robi się wygodny, przynajmniej o sobie mówię ;) dziecko coraz większe, coraz bardziej samodzielne, a to jest wygodne :D No i ta różnica wieku, syn od pewnego czasu zaczął pytać o rodzeństwo... stwierdziłam, że 7 lat różnicy to i tak dużo, więc wystarczy czekania :)

Kto widział że pojawił się wątek grudniowe mamy 2016, w miejscu właściwym? Ciekawe czy naszego tematu nie da się tam przenieść.

Od razu mam pomysł na listę grudniowych mam. Najlepiej jakby jedna z nas wpisała dane wg schematu np.
Nick:
Planowany termin porodu:
Płeć dziecka:
Itp. Itd. Co Wy na to?

Ostatnia edycja:
gratuluje serduszka .
ja to przy was stara dupa dopiero jestem hihi
dzieci rodzilam w wieku 26,28,30,36 i teraz 41 (a nawet bliżej do 42 ) i mam dwa aniolki jak mialam 24 i 32 lata .

Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom

Skadi bardzo się cieszę, że takie dobre wieści. Teraz na pewno wszystko pójdzie jak z płatka. Jak ja Ci zazdroszczę tego bijącego serduszka...
agnesis popieram, ale ja bym jeszcze dodała miasto z którego jesteśmy. Będzie łatwiej ogarnąć kto jest kto.
Gabinia tyś to się już w ciąży nachodziła... :-p A co do wieku, to najważniejsze, żeby czuć się młodo :-p

Kto się orientuje czy można ten wątek jakoś przenieść do właściwego tematu Grudniowe mamy??? Założyłam tam już nowy temat, zaglądać i wysyłać privy :)

Agucha u mnie jak bylam za pierwszym razem bylo za wcześnie i byl sam pęcherzyk bo bylo za wcześnie... a później wszystko ładnie się rozwinęło.. nic się nie martw ! Trzymam kciuki - mooocnoo

reklama
Do góry