reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hellevoet duzo zdrowka a z dzidzia anpewno wsyztsko ok tylze niedobzre ze ty tak dlugo zle sie czujesz- mzoe jakies mocniejsze leki- powiedz o tym na wizycie bo to tak nie mzoe byc ze tak dlugo.

ja ruchy czuje roznie- jak chodze albo siedze to nisko a jak leze to roznie zcasem nawet powyzej peppka ale glownie po bokach :)
jesli chodzi o 3 i 4D to ja nie chcialam isc ale lekarz powiedzialz e super anatomie na nich wida i zpreplywy rewelacyjnie sie pokazuja wiec pojde dla wlasnego spokoju.

Kassia wlasnie dostalam antybiotyk i inhalacje wiec mam nadzieje ze szybko mnie na nogi postawi. Bo poki co czuje sie jak moja wlasna babcia. [emoji28]

Komplecik na wyjscie z hm z muszka zamowiony :-) Od razu mi sie humor poprawil :-) zamowilam rozmiar 62 :-) Juz nie moge sie doczekac :-) sprzatam juz dzis troche, zeby jutro bylo mniej. Corka na wycieczce, taka byla szczesliwa rano jak jechala :-) U nas piekna pogoda, a ja jak zwykle kwitne w domu :(

Cześć Wam!
Jestem już w domu. Ból dalej jest ale taki do wytrzymania, zresztą twarda baba ze mnie :p
lekarzom powiedziałam, ze już nie boli, bo bez sensu tam siedzieć. Więcej antybiotyku ani leków rozkurczowych nie mogą mi podać, żeby Małemu nie zaszkodzić. A nawaniać się mogę wodą w domu.
Wczoraj miałam strasznego doła, bo mój lekarz powiedział mi, że pewnie nie raz jeszcze z tym wrócę i jesli pod koniec ciąży dalej będzie ten kamień to macica będzie już tak wielka, że będzie ból nie do zniesienia i trzeba będzie cewnik zakładać...
Poza tym przeraża mnie to, że nie znam terminu, kiedy skończy się ten ból...
Ale dziś już jestem w domu i samopoczucie psychiczne znacznie lepsze :)
Z dobrych wieści to Maluch rośnie jak na drożdżach - w poniedziałek czyli 22 tc + 2 dni ważył już 538 g czyli przez 9 dni urósł o ok. 80 g! Wszystkie położne słuchające tętna Małego były zachwycone, że tak wyraźnie słychać w tym tygodniu, serce bije jak dzwon! A On się wierci jak owsika! Ruchy czuję poniżej pępka.

Dzięki za wsparcie!
Gratulacje dla mam, które poznały płeć swojej pociechy no i witam nowe Sierpnióweczki!

Fryte dobrze ze juz w domku tylko szkoda ze nic z tymi kamieniami nie moga zrobic i ból bedzie wracal trzymaj sie i pdpczywaj

Hellevote zeby te nowe leki pomogly i przeziebienie poszlo w niepamięć

Basiu oby szybko skonczył sie areszt domowy :-) i sprawa sie wyjasnila

reklama
Kassia wlasnie dostalam antybiotyk i inhalacje wiec mam nadzieje ze szybko mnie na nogi postawi. Bo poki co czuje sie jak moja wlasna babcia. [emoji28]
napewno ci pomoga- po takim zcasie to juz musisz cos mocnego wziasc nie ma co. zdrowka
fryte bedzie dobzre- wazne ze juz w domu jestes bo gdzie jak gzdie ale w domu najlepiej :)
basienka super komplecik :)

Do góry