reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak zaczęłam oglądać ten vlog tej dziewuszki to dzidzia się obudziła :) Już sie martwiłam, bo nie czuć ruchów takich wyraźnych tak jak teraz ale to pewnie dlatego że gumka od leginsów uciska mi trochę na dół brzucha .

reklama
Paraplu - a czy jest możliwość że ktoś nie zgadza się z Toba?
I nie pisz mi więcej tekstów typu "Chyba zasnęłaś na lekcji biologii" nikt nie jest nieomylny, każdy czasami popełni bląd. Czym innym jest krytykowanie osoby a czym innym postu który napisała. Mogłaś napisać że pomyliłam się w kwestii liczby chromosomów w plemniku, a nie od razu lecieć z tekstem ze nie uważałam na biologi.
Jeśli to był tylko żart to jakoś się nie usmiałam.
Nasuwa mi się na usta tekst... "Nie ucz ojca jak się dzieci robi"

Paraplu - a czy jest możliwość że ktoś nie zgadza się z Toba?
I nie pisz mi więcej tekstów typu "Chyba zasnęłaś na lekcji biologii" nikt nie jest nieomylny, każdy czasami popełni bląd. Czym innym jest krytykowanie osoby a czym innym postu który napisała. Mogłaś napisać że pomyliłam się w kwestii liczby chromosomów w plemniku, a nie od razu lecieć z tekstem ze nie uważałam na biologi.
Jeśli to był tylko żart to jakoś się nie usmiałam.
Nasuwa mi się na usta tekst... "Nie ucz ojca jak się dzieci robi"

Jesu ales drazliwa.

I nikt nie musi sie ze mna zgadzac bo ja zadnej wlasnej teorii tutaj nie napisalam. Przedstawilam jedynie wyniki badan naukowych. Nie zgadzac to sie w tym przypadku mozna ale z naukowacami przeprowadzajacymi te badania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Madzia, a Ciebie zawsze przed @ piersi bola? I masz nabrzmiale, bo ja od porodu nie mialam zadnych objawow @ zwiazanych z piersiami. I tera jak sie udalo bobasa zmajstrowac to czulam piersi pierwszy raz od kilku lat

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia juz niedługo ciążowe trzeba będzie kupić :D mnie się w ciążowych o wieeeele lepiej chodzi. I brzuszek ładniej wygląda :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mam ciążowe tylko po prostu wolę niżej jak są. Ogólnie mam w ciąży taki problem, bo odczuwam wrażenie że wszystko uciska mi na żołądek nawet stanik. Te leginsy ciążowe również jak są wysoko.

Madzia to nie ściskaj :) A jak z przytulaskami masz nadal ochotę ?

Paraplu możesz próbować. Ja z doświadczenia wiem,że jak starasz się 2 lata to płeć nie ma znaczenia, ba nawet na to nie patrzysz czy seks w owulkę czy przed.

reklama
Ja wolę wysoko mieć bo mi się roluje :D a uciska pewnie uciska bo Ci się podnosi macica . Mnie uciska przepony i czasem mam problem z oddychaniem.

No pewnie jakby się tak jak mówi starała kupę czasu to inaczej by pochodziła ale jak to początek to nie ma co się spinac od razu :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry