reklama
Izka no nie żartuj że kogoś do 43 tygodnia trzymają...
Choć jestem w stanie to sobie wyobrazić po tym jak ostatnio moja siostra opowiadała mi o swojej sąsiadce która była pod "opieką" takiego gina który przez całą ciążę zlecił jej jeden raz morfologię i jedno usg!!:dull:
Fantazja bądź dobrej myśli... Wczoraj rozmawiałam z jedną koleżanką z pracy mojego M. na temat Starynkiewicza i mogę ci powiedzieć że jeśli robiłaś u nich ktg i masz kartę to mało prawdopodobne by cię stamtąd chcieli odsyłać

Fantazja bądź dobrej myśli... Wczoraj rozmawiałam z jedną koleżanką z pracy mojego M. na temat Starynkiewicza i mogę ci powiedzieć że jeśli robiłaś u nich ktg i masz kartę to mało prawdopodobne by cię stamtąd chcieli odsyłać

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Iza 43 tygodnie mi sie wydaje że to za długo i az tyle by nie czekaliSzopka-no wlasnie, moze upaly i do tego strajk, czesc nie pracuje normalnie i jest kryzys. Ale moja siostra mowila ze jest masa dziewczyn w 43 tygodniu, wykonczone psychicznie, no bo ile mozna...

Dzagud witaj z powrotem ale szybciutko Ci to poszło, dopiero co była wiadomość że urodziłaś a Ty już z nami z powrotem super, całuski dla Magdusi:-).
Sorga jeszcze troszkę i już będziesz tuliła Eryka w ramionach na pocieszenie popatrz na mój suwaczek

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Esiu pa pa i czekamy tu na Ciebie i może już maleństwo po drugiej stronie brzuszka.
Sorga dziekuję za info, super że Blanes dziś wychodzi i Maksiu daj jej troszke pospać przed wyjściem.
Jola mam nadzieję że niedługo tez do nas zawita z powrotem.;-)
Sorga a jak dzis u Ciebie jakby nie było teraz Twoja kolej:-).
popieram w 100%:-):-):-):-)
Dzagud witamy

izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Pewnie ze nie ma co panikowac, taka sytuacja jak opisalam zdarzyla sie w redlowie skad moja siostra doslownie uciekla, bo po porannej lewatywie i przygotowaniu do porodu (o 6 ja przygotowali i trzymali do 13 na glodniaka) stwierdzili ze nie ma miejsca wiec jeszcze nie bedzie rodzic. Masa kobiet w 43 tygodniu, ktorym podaja skopolamine...Iza 43 tygodnie mi sie wydaje że to za długo i az tyle by nie czekali. Tez słyszałam że jest przepełnienie w szpitalach, no nie ale nie będę panikować na pewno wszystko super się ułoży;-).

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Jejku Iza no paranoja. A co do Redłowa to w zyciu bym tam nie poszła rodzić mimo tego ze mam najbliżej bo opinie ma fatalną. A ile dni po terminie jest juz Twoja siostra, ta się biedna najeździ po tych szpitalach.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Kotek-no mowie Ci ze dziewczyna przezywa dramat. Trudno powiedziec jak dokladnie jest z terminem bo zaleznie od szpitala mowia albo 1.06 albo 8.06. Do wyboru do koloru :-( No ale z daty ostatniej @ to 1 czerwca wiec juz jest 2 tygodnie po terminie...a wciaz dzidzi niet. Co lekarz to inna opinia, co szpital to co innego, nie jest wesolo. Poradzilam jej zeby sie jutro polozyla w tym Wejherowie i juz nie wychodzila bez dzidzi.
reklama