reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Jak czytam o Waszych znajomych i bliskich, to aż ciarki mnie przechodzą. Nie możecie pozwalać, żeby ich widzimisię popsuło Wam frajdę ;) Nasze rodziny i znajomi niesamowicie się ucieszyli, bez wyjątków. Teraz widzę, że mogło być zupełnie inaczej i cieszę się, że trafili nam się tacy wspaniali bliscy.
widzisz wszystko zalezy od czlowieka, u mnie moja rodzina tez zie cieszy i sie nie moga maluszka doczekac

reklama
Rukmini i co teraz zrobisz? do mojej ginki mozna wejsc z dzieckiem, bratowa wchodzila i ona nic nie komentowała
Madzia u mnie duszno, ale wiem, ze tam gdzie mieszkam to podobno juz deszcz blisko, pewnie i do miejsca mojej pracy to dojdzie

Rukmini i co teraz zrobisz? do mojej ginki mozna wejsc z dzieckiem, bratowa wchodzila i ona nic nie komentowała
Madzia u mnie duszno, ale wiem, ze tam gdzie mieszkam to podobno juz deszcz blisko, pewnie i do miejsca mojej pracy to dojdzie
Koleżanka się zgodziła podjechać ze mną i w tym czasie pospacerować z moim i swoim synkiem. Tylko muszę ją zamotać w chustę, bo dwóch wózków nie ogarnie. :)

Ale szalejecie z tymi postami! Zazdroszczę Wam, że macie na pisanie czas... ;) ja wiecznie gdzieś biegam, albo w pracy jestem, albo w sklepie z mężem, albo na spacerze, albo jesteśmy w Toruniu i spotykamy się z rodziną i przyjaciółmi :) później pędzę do Was w wolnej chwili i aż motywację do odpisywania tracę, bo przestaję za Wami nadążać ;P

Ja jestem w pracy i pomiędzy jedna apteka a druga odpoczywam w aucie i na forum [emoji1] jest tak gorąco w szczecinie,że pot mnie zalewal od rana a teraz właśnie zrobiła się ulewa.... myślę, że długo tak nie pociągnę pracować jak się szybko zrobią upały to się wykończe. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale szalejecie z tymi postami! Zazdroszczę Wam, że macie na pisanie czas... ;) ja wiecznie gdzieś biegam, albo w pracy jestem, albo w sklepie z mężem, albo na spacerze, albo jesteśmy w Toruniu i spotykamy się z rodziną i przyjaciółmi :) później pędzę do Was w wolnej chwili i aż motywację do odpisywania tracę, bo przestaję za Wami nadążać ;P
po porodach malo bedziemy pisac i bedzie nas tu sobie brakowac :-) :)

reklama
Jeśli chodzi o zazdrosne siostry, szwagierki i inne takie, to ja się nauczyłam ignorować zawistnych ludzi :) Jestem szczęśliwa i uważam się za osobę, której przytrafia się cała masa pozytywnych rzeczy. Staram się zawsze dostrzec pozytywy w różnych sytuacjach, chociaż nie powiem, że nigdy nie bywa z tym ciężko ;) Stwierdziłam jednak, że ludzie, którzy są zazdrośni albo uwielbiają się mieszać w moje sprawy po prostu mi zazdroszczą, a z tego powinnam się cieszyć, bo ktoś uważa moje życie za znacznie fajniejsze od swojego :D

Do góry