reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi to tam obojętnie gdzie czy Bb czy Fb.
Tylko ze na Fb to mnie połowa rodziny by zczapila na tej grupie i już wiadomo o co kaman. Zaciazyla i nic nie gada! Pewnie wpadła albo co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo się nie chwali.

Lux kurde! Daj znać jak po wizycie [emoji7] wszystkie to czekamy.
.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam facebooka od moze 2 miesiecy, a konto na bb juz siedem lat.. Facebooka mam po to w sumie zeby latwiej sprzedawac kosmetyki z avonu no i zeby sie posmiac bo niektore obrazki sa naprawde smieszne [emoji4] jestem tez bardziej na czasie z wiadomosciami z okolicy. I szczerze to tez bym sie nie umiala na fejsie wyzalic czy cos, fb jest malo praktycznu, mam wrazenie ze tam kazdy wszystko widzi [emoji6]

Lux, gratuluje [emoji4]

A ja dzis nie wymiotowalam choc mdlosci sa dalej, piersi nadal wiszace i niebolace, nie mam tego metalicznego smaku w ustach, brzuch nie rosnie, nie czuje zeby mi sie macica powiekszala, dzis tylko lewy jajnik mnie kul, a tak od paru dni nic sie nie dzialo.. Ja juz nawet czuje ze musze sie jutro spakowac bo caly czas mysle ze bede musiala do szpitala jechac [emoji20] co ja zrobie jak tak po prostu czuje ? Modle sie zebym sie mylila, ale jestem zalamana [emoji22] Jutro wizyta, wszystko sie wyjasni.. Przepraszam ze tak nudze ale nie mam sie gdzie i komu wyzalic..boje sie mezowi powiedziec o moich obawach, bedzie mu przykro.. Wole poczekac. Tak bym chciala zeby jednak serduszko bilo.. Ale skad w takim razie te zle przeczucia ? [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam facebooka od moze 2 miesiecy, a konto na bb juz siedem lat.. Facebooka mam po to w sumie zeby latwiej sprzedawac kosmetyki z avonu no i zeby sie posmiac bo niektore obrazki sa naprawde smieszne [emoji4] jestem tez bardziej na czasie z wiadomosciami z okolicy. I szczerze to tez bym sie nie umiala na fejsie wyzalic czy cos, fb jest malo praktycznu, mam wrazenie ze tam kazdy wszystko widzi [emoji6]

Lux, gratuluje [emoji4]

A ja dzis nie wymiotowalam choc mdlosci sa dalej, piersi nadal wiszace i niebolace, nie mam tego metalicznego smaku w ustach, brzuch nie rosnie, nie czuje zeby mi sie macica powiekszala, dzis tylko lewy jajnik mnie kul, a tak od paru dni nic sie nie dzialo.. Ja juz nawet czuje ze musze sie jutro spakowac bo caly czas mysle ze bede musiala do szpitala jechac [emoji20] co ja zrobie jak tak po prostu czuje ? Modle sie zebym sie mylila, ale jestem zalamana [emoji22] Jutro wizyta, wszystko sie wyjasni.. Przepraszam ze tak nudze ale nie mam sie gdzie i komu wyzalic..boje sie mezowi powiedziec o moich obawach, bedzie mu przykro.. Wole poczekac. Tak bym chciala zeby jednak serduszko bilo.. Ale skad w takim razie te zle przeczucia ? [emoji17]

tez mialam zle przeczucia i sie mile zaskoczylam wiec spokojnie, moze masz etap, gdzie ustaja objawy?

Ja jutro jadę na badania rano :D zaś mi upuszcza troche krwi :D
Ja też jutro robię :)
Cześć dziewczyny :) Chciałabym do was dołączyć :) U mnie dziś 8t0d, druga wizyta u lekarza w piątek o 16.45 :)
Witaj :) napisz coś o sobie.

Izulka nie denerwuj się proszę... Uwierz że wszystko będzie ok. Są na to ogromne szanse, to nie lotto. No i nic nie wskazuje żeby miało być źle.

Głowa do góry

Jeju jak beznadziejnie się czuję. Głowa mnie boli (piję i piję tą wodę, ale nie pomaga) i mam mdłości. Chyba się wcześniej położę. Miałam iść do tego kina, ale nie miałam siły, żeby się zmusić. Na szczęście koleżanka jest wyrozumiała i usprawiedliwiła mnie ze względu na mój stan. :happy:

Lux, gratuluje [emoji4]

Mnie życie nauczyło tego żeby nastawiać się pozytywnie. Niestety baaardzo dużo razy wykrakałam sobie złe rzeczy i zauważyłam, że często w życiu dostajemy to o czym myślimy. Więc musisz myśleć tylko pozytywnie a wtedy napewno tak będzie! :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry