reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez dzis dobrze się czuje. Wczoraj gadalam z moja szwagierka i poradzila mi żebym sobie kupiła takie wafle ryżowe te suche i jeszcze przed wstaniem z lozka zjeść jeden albo dwa. Poprostu chodzi żeby nie wstawać glodna. I dzis mi to chyba pomoglo. Ledwo oczy otwarłam to jeszcze na polspiaco juz jadlam :) i nawet mnie raz nie zemdliło

reklama
Hej.
Poniżej 140 uderzeń na minutę - chłopak.
Powyżej 140 uderzeń na minutę - dziewczyna.

Ja sprawdzałam na karcie ciąży i niby się zgadza.
Mały tylko dwa razy mial148 i 154. A tak to w granicach 130

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez wlasnie tak slyszalam :) synek mial zawsze okolo 140 a teraz w szpitalu jak mi mierzyli to bylo 170. Zobaczymy jeszcze:)

Chialabym zeby juz 31.05 byl i wizyta. Jeszcze dwa tyg od dzis :)

Mam takie przeczucia na chłopaka ale nie jestem pewna. Z synem mogłam sie zakladac o kase tak bylam przekonana ze chlopak. Z jednej strony fajnie bylo by miec parke a z drugiej chłopaki by sie lepiej razem bawili. W domu jest tyle samochodzikow ze masakra :D

Ja nie mam mdłości ani nic. Juz nawet zęby myje normalnie. Nie plamie nie krwawie brzucho troche boli. Z drugiej strony ja juz jutro 13 tydz zaczynam wiec moze dlatego jest poprawa. Mam nadzieje ze moje serduszko jest silne i trzyma sie dobrze mamusi :) tak sobie codziennie powtarzam :)

Tez wlasnie tak slyszalam :) synek mial zawsze okolo 140 a teraz w szpitalu jak mi mierzyli to bylo 170. Zobaczymy jeszcze:)

Chialabym zeby juz 31.05 byl i wizyta. Jeszcze dwa tyg od dzis :)

ja cholera z tych nerwów nie zapytałam ile bije serduszko. Dla mnie wystarczające na ten moment było że wogole bije. A teraz żałuję że kurde nie zapytałam.
No ale jakoś czuje te jajusia że będą [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czułam dziewczynkę do tej pory, ale może to bardziej przez sferę marzeń niż intuicji ;) teraz już nie jestem taka pewna.

reklama
Dzień dobry.
A z tym tetnem to też wszystko zależy od tego kiedy jest sprawdzane bo np w okolicy 9 tc bije bardzo szybko, ok 170-180 bpm, a później stopniowo spada.
Miłego dnia.

Do góry