jutro bedzie nowy dzien, trzymaj sie !Dziś byłam okropną matką, nie dawałam sobie rady z emocjami, krzyczałam. Eh dziś nie byłam przygotowana psychicznie na trzecie. Dziś zamiast cieszyć się to się smuciłam. Boję się depresji. Ten strach jest coraz większy. Dobrze że dziś się kończy.
Dobranoc
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Lux, a jaką masz wade wzroku ? Ja -3 w obu oczach i astygmatyzm. Moge naturalnie rodzić ?nie kazda, ale mozna pojechac bo jesli ma sie w swoim miescie szpital, ktory ma zle opinie to sie szuka gdzie indziej, ja bym pojechala chocby by zobaczyc jak to tam wygladaja musze szukac takiego gdzie na cc sie umowie i pozalatwiac skierowania odnosnie tej wady wzroku
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Tak, jestem nisko cisnieniowcem, i tez mi sie w ciazy normuje do 120/60 ale dzis wyjatkowo mam 90/50 i ledwo zyje.. Juz myslalam zeby kawe wypic ale nie przelkne.. Pilam po 3-4 herbaty ostatnio, a dzisiaj ani jednej i moze to datego..mialas zawsze niskie? ja jestem niskocisnieniowiec a w ciazy mi sie uormowalo
ja mialam zeza i operacje, mam uszkodzone nerwy i kazdy wiekszy wysilek konczy sie tym, ze nachodza oczy mgla a mi sie robi slabo...operacje mialam majac 8 lat, a w wieku 17 lat sie okazalo sie sa nerwy uszkodzone, jak na lekcji wychowania fizycznego oczy zaszly mgla i zaczely jakby uciekac na lewo...po tylu latach dopiero a ja sie zastanawialam czemu tak nadal oczy "uciekaja", wizyta u okulisty wykazala, ze moze byc cos z nerwami i mial racje...ja mam zakazany naturalny porod a jak u Cb to nie wiem...musisz sie u lekarza dowiedziecLux, a jaką masz wade wzroku ? Ja -3 w obu oczach i astygmatyzm. Moge naturalnie rodzić ?
xXxIzuLQaxXx
Ja wole naturalnie rodzic, temu sie wystraszylam ze musze miec cc [emoji6] zapytam na wizycie
ja kawy nie pije bo nie lubie, herbaty tez nie pije jakos specjalnieTak, jestem nisko cisnieniowcem, i tez mi sie w ciazy normuje do 120/60 ale dzis wyjatkowo mam 90/50 i ledwo zyje.. Juz myslalam zeby kawe wypic ale nie przelkne.. Pilam po 3-4 herbaty ostatnio, a dzisiaj ani jednej i moze to datego..
u mnie bylo zaznaczone na karcie leczenia oczu ze jakbym rodzila kiedys to tylko cc, tez bym chciala sn, ale jak mam ryzykowac i wzrok pogorszyc to....Ja wole naturalnie rodzic, temu sie wystraszylam ze musze miec cc [emoji6] zapytam na wizycie
reklama
xXxIzuLQaxXx
Ja znów lubie taka goraca herbatke [emoji6]ja kawy nie pije bo nie lubie, herbaty tez nie pije jakos specjalnie