reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziś byłam okropną matką, nie dawałam sobie rady z emocjami, krzyczałam. Eh dziś nie byłam przygotowana psychicznie na trzecie. Dziś zamiast cieszyć się to się smuciłam. Boję się depresji. Ten strach jest coraz większy. Dobrze że dziś się kończy.
Dobranoc
jutro bedzie nowy dzien, trzymaj sie !

reklama
nie kazda, ale mozna pojechac bo jesli ma sie w swoim miescie szpital, ktory ma zle opinie to sie szuka gdzie indziej, ja bym pojechala chocby by zobaczyc jak to tam wyglada :) ja musze szukac takiego gdzie na cc sie umowie i pozalatwiac skierowania odnosnie tej wady wzroku
Lux, a jaką masz wade wzroku ? Ja -3 w obu oczach i astygmatyzm. Moge naturalnie rodzić ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Eli, pamiętaj że masz nas. Zawsze wesprzemy choćby słowem. Takie dni się niestety zdarzają. Jutro będzie lepiej :-*

mialas zawsze niskie? ja jestem niskocisnieniowiec a w ciazy mi sie uormowalo
Tak, jestem nisko cisnieniowcem, i tez mi sie w ciazy normuje do 120/60 ale dzis wyjatkowo mam 90/50 i ledwo zyje.. Juz myslalam zeby kawe wypic ale nie przelkne.. Pilam po 3-4 herbaty ostatnio, a dzisiaj ani jednej i moze to datego..

Ja w każdej ciąży mam okrutnie niskie ciśnienie i ultra wysoki puls. Nie da się funkcjonować....

Lux, a jaką masz wade wzroku ? Ja -3 w obu oczach i astygmatyzm. Moge naturalnie rodzić ?

ja mialam zeza i operacje, mam uszkodzone nerwy i kazdy wiekszy wysilek konczy sie tym, ze nachodza oczy mgla a mi sie robi slabo...operacje mialam majac 8 lat, a w wieku 17 lat sie okazalo sie sa nerwy uszkodzone, jak na lekcji wychowania fizycznego oczy zaszly mgla i zaczely jakby uciekac na lewo...po tylu latach dopiero a ja sie zastanawialam czemu tak nadal oczy "uciekaja", wizyta u okulisty wykazala, ze moze byc cos z nerwami i mial racje...ja mam zakazany naturalny porod a jak u Cb to nie wiem...musisz sie u lekarza dowiedziec

Tak, jestem nisko cisnieniowcem, i tez mi sie w ciazy normuje do 120/60 ale dzis wyjatkowo mam 90/50 i ledwo zyje.. Juz myslalam zeby kawe wypic ale nie przelkne.. Pilam po 3-4 herbaty ostatnio, a dzisiaj ani jednej i moze to datego..

ja kawy nie pije bo nie lubie, herbaty tez nie pije jakos specjalnie

reklama
Do góry