reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej dawno mnie tutaj nie było jakieś 100 stron temu :) oglądałam brzuszki wasze i jestem w szoku. Ja nie wiem wgl brzucha 10t 5dz a czekam na blizniaki. To moja pierwsza ciąża już tak czekam na ten brzuszek :( jest tykko jak przejedzony i lekko wzdety. Wgl troszkę się martwie bo maluszki w 9t i 3 d miały 2.16 i 2.21 określone 8 t 6 d. W pon wizyta zobaczymy czy urosly

reklama
Tak właśnie sobie myslalam ze była u nas jeszcze jedna mama bliźniaków. Jeden tydzien do tyłu to chyba jeszcze nie jest zle. Zdarza sie ze ciążę są młodsze:)

Ja ze Szczecina :)
Wasze i Waszych dzieciaczków zdrówko!
1465057858-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dawno mnie tutaj nie było jakieś 100 stron temu :) oglądałam brzuszki wasze i jestem w szoku. Ja nie wiem wgl brzucha 10t 5dz a czekam na blizniaki. To moja pierwsza ciąża już tak czekam na ten brzuszek :( jest tykko jak przejedzony i lekko wzdety. Wgl troszkę się martwie bo maluszki w 9t i 3 d miały 2.16 i 2.21 określone 8 t 6 d. W pon wizyta zobaczymy czy urosly
Ja dziś mam 14 tydzień i i może od dwóch dni cokolwiek widać... Lekarz w środę stwierdził, że jeszcze z miesiąc nie będzie po mnie widać ciąży :)

Ja też się nie mogłam w pierwszej ciąży doczekać brzuszka. Na pewno z maluchami ok. Zdarza się, że dzieci są mniejsze, albo większe. Przecież my też nie jesteśmy tacy sami.

Tak właśnie sobie myslalam ze była u nas jeszcze jedna mama bliźniaków. Jeden tydzien do tyłu to chyba jeszcze nie jest zle. Zdarza sie ze ciążę są młodsze:)

No ja właśnie też o tym myślałam.

Antiope w niedoczynności zimno jest ale mówisz że masz tarczyce pod kontrolą?

Mnie jak nie wzdyma to też nic nie widać
Tak, mam pod kontrolą. Po ostatnich badaniach i zwiększeniu dawki udało się zbić TSH do bezpiecznego poziomu. Teraz robiłam badania w piątek. Jeszcze nie zdążyłam odebrać. Nie powinno się nic pogorszyć, bo od ostatniego badania nie przytyłam za bardzo. Jakby się okazała, że TSH wzrosło, to we wtorek z gin skonsultuję ewentualne zwiększenie dawki Euthyroxu, a w międzyczasie umówię się na wizytę do endo.

Oby oby :) w pon też.ide do endo wyszło mi Atpo 129 (norm 0-60) i zobaczymy co zleci. Miała któraś z was podwyższone? Bać się?
Tsh niskie jak nigdy biorę euthyrox 75 więc tutaj w normie a tylko to atpo :(

reklama
Do góry