reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oby oby :) w pon też.ide do endo wyszło mi Atpo 129 (norm 0-60) i zobaczymy co zleci. Miała któraś z was podwyższone? Bać się?
Tsh niskie jak nigdy biorę euthyrox 75 więc tutaj w normie a tylko to atpo :(
Ja też w tym momencie biorę euthyrox 75. Nigdy nie miałam podwyższonego Atpo

reklama
Hej dawno mnie tutaj nie było jakieś 100 stron temu :) oglądałam brzuszki wasze i jestem w szoku. Ja nie wiem wgl brzucha 10t 5dz a czekam na blizniaki. To moja pierwsza ciąża już tak czekam na ten brzuszek :( jest tykko jak przejedzony i lekko wzdety. Wgl troszkę się martwie bo maluszki w 9t i 3 d miały 2.16 i 2.21 określone 8 t 6 d. W pon wizyta zobaczymy czy urosly
Ja tez z bliźniakami. Tylko ja sie dowiedzialam w koniec 13 tyg ciąży. Fajnie ze nie jestem sama. Nie martw sie. Będzie dobrze. Jeszcze urosna. Mają czas.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

eh musze sie troszke pozalic...zgodzilam sie ze wezmiemy mojego pasierba (7lat) na obudwa wykazdy wakacujne. i teraz troche zaluje. on jest bardzo absorbujacy i glosny na max wiem ze nie odpoczne ani dnia. a jeszcze pierwszy wyjazd ma byc taki ze maz bedzie tylko dojezdzal do nas no to juz calkiem. juz czuje ze bedzie zle:(((

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

eh musze sie troszke pozalic...zgodzilam sie ze wezmiemy mojego pasierba (7lat) na obudwa wykazdy wakacujne. i teraz troche zaluje. on jest bardzo absorbujacy i glosny na max wiem ze nie odpoczne ani dnia. a jeszcze pierwszy wyjazd ma byc taki ze maz bedzie tylko dojezdzal do nas no to juz calkiem. juz czuje ze bedzie zle:(((

nic kolo siebie nie zrobi i boisz sie, ze bedzie lazic za Toba i dokuczac slownie itp? kurcze przerypane, caly wyjazd zamiast odpoczac to sie zameczysz

To dlaczego zgodziłaś się na takie rozwiązanie, skoro Ci nie odpowiada?

Dzień dobry

Grama czy on wie że pojedzie na oba? Jak już obiecałaś dziecku to za późno cokolwiek z tyn robić.
Siedmiolatek jeat już samodzielnym dzieckiem. W czym on jest absorbujący?

Dzień dobry

Grama czy on wie że pojedzie na oba? Jak już obiecałaś dziecku to za późno cokolwiek z tyn robić.
Uprzedzilas mnie. Mialam pisac tak samo ;) grama jak sie powiedzialo a ti trzeba i b powiedziec.

reklama
Dzień dobry

Oj, siedmiolatki są naprawdę różne i mimo wieku potrafią też być absorbujące, chociaż w całkiem inny sposób niż np trzylatki.

Jak tam u Was pogoda dziewczyny? U nas od rana gorąco a mi głowa pęka :crazy: ale mam nadzieje ze przejdzie i pójdę z rodzinka nad morze. Miłego dnia:)

Do góry