reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2016

Dziendobry, fajna pogoda sie dzis zapowiada, słonecznie ale nie za gorąco :)
Tak patrzę w kalendarz i zostało mi 29 dni do 38 tc a 44 dni do terminu... Wow! Torbę juz spakowalam, brakuje mi chyba tylko szlafroka

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witajcie :)

35 dni do porodu 21 dni do donoszonej ciazy (38tc) musze koniecznie torbe dziś spakowac!!

Venicee jestesmy z Wami :*

Hehe ale synek mial z rana zdziwienie[emoji14]nie chcialam wlaczac klimatyzacji bo coś mlody kataru dostal to zamiast tego wyciagnelam Jego materac na werande (On spal z tatusiem) i tam spalam, pod golym niebem :D czulam się jak na biwaku[emoji14]w weekend wyciągniemy namiot, maz rozlozy i będa chlopaki w namiocie spac na werandzie :D radość dziecka będzie bezcenna :)

Milego dnia dziewuszki :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny..
Takie pytanie mam, jak sobie radzicie z tymi właśnie stopami? Mam tak spuchniete kostki że ledwo chodzę od wczoraj i w ogóle mi nie chce to zejść.. W ogóle się tak wystraszylam bo nigdy tak mi nie puchly, w 1 ciąży nie miałam takich problemów..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kochane ;) jak mnie dzis w nocy zlapal bol w odbrebie brzucha. Strasznie mocny. ZAczęłam panikowac ale pozniej jak.sie przelozylam to wydawalo mi sie, ze chyba od pachwiny to bylo bo tylko z jednej strony i po zmianie pozycji przechodzilo. Ale zeby az tak pachwina bolala? Moj maz tez ponagla mnie z pakowaniem tym bardziej ze coraz czesciej cos sie dzieje, niby takie male rzeczy a stresuja..

Cześć,

Venicee co sie dzieje? Nie widziałam żadnego postu o szpitalu :( trzymam kciuki za Was :* odezwij sie co i jak....

Ja dzisiaj wizytuje i mega sie stresuje czy wszystko dobrze :-( boje sie jak cholera. Trzymajcie kciuki dziewczyny :)

Miłego dnia wszystkim. Ja dzisiaj zaczynam 34 tc! Szok :)

Witajcie;-)
u mnie 42 dni do terminu,28 do donoszonej ciąży.:szok:

tak mi sie źle spi...staram się na boku ale strasznie mnie brzuch ciagnie,i biodra bolą mam tego rogala i podkładam poduszki ale to już nic nie daje,najlepiej mi na wznak ale wtedy mam wrażenie że dziecku jest strasznie ciasno....myślę sobie że jeszcze 2 tyg i niech się dzieje co chce;-)

zrobiłam dzisiaj nowe zdjęcie(zaraz wrzucę na wątek z brzuszkami) i porównując z tym 2 tyg wcześniej to strasznie mi do przodu poszedł brzuszek;-) dlatego już mi tak przeszkadza;-)

miłego dnia;-)

Wszystkie czekamy chyba na wieści od Venicee...

34 tygodnie za mną a za 3 tygodnie skończę 37 tydzien. Żeby tylko dotrwać! Wizytuję w czwartek i już mam stresa jak diabli..

Próbuję spać na lewym boku, ale nie daję rady. Małemu niewygodnie i wierci się, do tego mam ucisk mi przeponę i żołądek... Na prawym boczku nie ma problemu, ale całą noc w jednej pozycji to niezbyt wygodnie.

Ja dzisiaj wizytuje i mega sie stresuje czy wszystko dobrze :-( boje sie jak cholera. Trzymajcie kciuki dziewczyny :)

Powodzenia na wizycie!! :)

Hej dziewczyny..
Takie pytanie mam, jak sobie radzicie z tymi właśnie stopami? Mam tak spuchniete kostki że ledwo chodzę od wczoraj i w ogóle mi nie chce to zejść.. W ogóle się tak wystraszylam bo nigdy tak mi nie puchly, w 1 ciąży nie miałam takich problemów..

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam ostatnio ten problem - dziewczyny mi tu poradziły moczenie nóg w chłodnej wodzie i odpoczynek z nóżkami w górze. Przede wszystkim odpoczynek pomógł mi w weekend. Mi puchną jak za dużo chodzę, albo siedzę i dzień w butach spędzam - czyli w pracy głównie :p

Czesc kochane ;) jak mnie dzis w nocy zlapal bol w odbrebie brzucha. Strasznie mocny. ZAczęłam panikowac ale pozniej jak.sie przelozylam to wydawalo mi sie, ze chyba od pachwiny to bylo bo tylko z jednej strony i po zmianie pozycji przechodzilo. Ale zeby az tak pachwina bolala? Moj maz tez ponagla mnie z pakowaniem tym bardziej ze coraz czesciej cos sie dzieje, niby takie male rzeczy a stresuja..
Ja od dwóch dni mam przepowiadjące z bólami. Ale jakoś jestem spokojna. Co ma być to będzie. Ogólnie jakiś błogi spokój mnie ogarnia

reklama
Cześć,

Venicee co sie dzieje? Nie widziałam żadnego postu o szpitalu :( trzymam kciuki za Was :* odezwij sie co i jak....

Miłego dnia wszystkim. Ja dzisiaj zaczynam 34 tc! Szok :)

&&&&&

Do góry