BeataWarszawa
Fanka BB :)
Sami byliśmy w szokuZajebiscie wam sie poprawila ruchliwosc chyba sprobujemy tego apo cos tam nie pamietam
Zreszta zobaczymy co nam powie lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sami byliśmy w szokuZajebiscie wam sie poprawila ruchliwosc chyba sprobujemy tego apo cos tam nie pamietam
Zreszta zobaczymy co nam powie lekarz
Tylko tyle za 4 procedury w jednym czy za same imsi bo cos tanioTak. Ja miałam za 1600 zł pakiet imsi icsi sv i ah. Ah - to nacięcie otoczki też polecam ale.klinika musi mieć.tez dobrego embriologa bo zdarza się uszkodzenie zarodka. Ja stwierdziłam że od razu próbuje wszystkiego bo jak się nie uda to od nowa kasa...A już nie mieliśmy![]()
To jest dopłata do podstawy in -vitro czyli płacilam 4 tys + 1600 za ulepszeniaTylko tyle za 4 procedury w jednym czy za same imsi bo cos tanio
trzeba o nich wiedziec a my nic nie wiedzielismy. Dlatego wlasnie to mi sie nie podoba w mojej klinice przeciez ja nie muszs wiedziec wszystkiego zebym to ja musiala sie dopytywac na wizycie to lekarz powinien mi wszystko powiedziec . A u mnie wizyta z glownym lekarzem ktory robil mi transfer polegala na wypisaniu recepty i badaniu usg. Zadnej rozmowy i 250 zetaU mnie o tym decyduje embriolog miałam to samo co pisanka 4 zapłodnienie owocyty zarodków zero. Prywatnie możesz wziąść wszystkie możliwe " ulepszscze "
Ja mam wrażenie że u mnie lekarz też uważał.ze wiemy wszystko nie czulam się komfortowo za.to u babeczki na wizycie w klinice dowiedziałam się wszystkiegotrzeba o nich wiedziec a my nic nie wiedzielismy. Dlatego wlasnie to mi sie nie podoba w mojej klinice przeciez ja nie muszs wiedziec wszystkiego zebym to ja musiala sie dopytywac na wizycie to lekarz powinien mi wszystko powiedziec . A u mnie wizyta z glownym lekarzem ktory robil mi transfer polegala na wypisaniu recepty i badaniu usg. Zadnej rozmowy i 250 zeta
U nas było tak samo - ani urolog,ani androlog nie pomógł, bo wyniki badań są OK. Nie wiadomo, skąd tak kiepskie nasienie. Po suplementach na tyle się poprawiło,że teraz udało się zrobić badania.Co do androloga to u nas w sumie nie wiele nowego powiedział, wydał tylko zgodę na in vitro, lekarze nie wiedza czemu tak sie pogorszyły parametry nasienia- wiemy jedno, ze w naszej sytuacji plemniki juz nie ulegna poprawie, na jadrach sa liczne zwapnienia i zwłóknienia, jedyne co to mozna to jadro usunac i tyle.
Co do fragmentacji to u nas tez mielismy ale nie wyszła bo było za mało plemników do badania, teraz jak sie nie uda to pewnie powtórzymy
Kochana ja pierwsza betę robiłam 6 czerwca i od tej pory ciagle w niepewności bo beta tak wolno rośnie i lekarz karze tylko czekać kontrolować betę i uzbroić sie w cierpliwość i mówił ze rożne sytuacje i cuda juz widziałDzwonilam do Bialegostoku niestety nie mamy mrozakow wiec jesli do piatku beta sie nie zmieni ruszamy od nowa
Ale tym razem nie zgodze sie na hodowle do 5 doby
Ja poszłam z kartka i 1000 pytań na które grzecznie odpowiada ale sama z siebie to raczej nie jest wylewa.Ja mam wrażenie że u mnie lekarz też uważał.ze wiemy wszystko nie czulam się komfortowo za.to u babeczki na wizycie w klinice dowiedziałam się wszystkiego
No wiesz o metodach in- vitro można znaleźć wszystko w.necie niestety wszystkiego się trzeba praktycznie samemu dowiadywać