reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Moja teściowa niestety mojego męża nie szanuje i traktuje go tylko jak robotnika. Jak potrzebuje czegoś to się odezwie a jak nie to nara. Jak mój mąż czegoś potrzebował to się wypiela. Dla niej nie ma czegoś takiego jak pomóc. Albo jej dasz albo jesteś bezczelny. Kasę, sprzęt, jedzenie i inne rzeczy. Strasznie mi żal męża bo wiem jak mu jest przykro.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiście, super że teściowe są. Ale jeśli chcą pomagać to niech robią to z taktem i bezinteresownie :p bo jak ktoś ma mi wypominać że mi pomógł z własnej woli gdy nawet nie prprosiłam to ja dziekuje za takie nieprzyjemnosci.e

Mika zgadzam sie z Tobą, teściowie to jednak teściowie i powinni znac umiar w ingerowanie w nasze życie. Chociaż wole zeby byli niż miało by ich zabraknąć. Ja zawsze jak mi cos nie pasuje najpierw rozmawiam z narzeczonym zeby z nimi porozmawiał, sama nie chce robić awantur. Dziewczyny kiedy zamierzacie uszykować łóżeczko? Moje cały czas w kartonie leży i korci mnie zeby było juz złożone. Od 4 dni
mam uczulenie dzisiaj dzwoniłam do gin kazała mi wyniki wątrobowe porobić i znowu stres do 16, mam nadzieje ze to nie cholestoza! 3majcie kciuki!

Będzie dobrze [emoji5] co do łóżeczka to moje jest już w całości ale materacyk i przewijak dalej ofoliowane A kolderka i poduszeczka czekają już przygotowane w szafce. Wczoraj popralam pościel i przescieradelko

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agata ja planuje łóżeczko przygotować w 33-34 tc ;) u mnie to wypada na polowe lipca, w pierwszym tygodniu lipca zamawiam łóżeczko z materacem i pościelą, dostawa podobno w 2-3 dni, mam nadzieję że nie kłamią :p
chyba za dwa tygodnie zabiorę się za ubranka...bo boje się że się nie wyrobię a nie chce wszystkiego na raz prasować żeby się nie przemęczyć..

Hej Dziewczyny! Temat tesciowych przewija się co jakiś czas. Ja już pisałam, że bardzo fajną teściową :-) tzn naprawdę się nie wtrąca :-) dobry kontakt mamy, mieszka 7km od nas, widzimy się conajmniej raz w tygodniu.

Mój synek dziś od rana szaleje :-( no ma tak głupie pomysły, ja potem jestem cała obolała, już czuję, że mnie brzuch boli, bo muszę biegać za nim po mieszkaniu całym . Normalnie ryczeć mi się chcę. Nie wiem jak ja z dwójką dam radę, może jeśli maluch będzie spokojny to nie będzie źle, Ale jeśli wda się w brata to będzie wesoło! Nie zdążyłam napisać i nie wytrzymałam popłakałam sie z bezsilności. W domu balagan. Nawet nie mam sił posprzątać :-( eh. Gorszy dzień.

cos te hormony nam na glowe wplywaja ostatnio.. jutro bedzie lepiej :) ja tez wczoraj oczywiscie dramatyzowalam dzis jest wszystko ok

ja dzisiaj juz zaczelam prac bo z ta szyjka wszystko w slowmotion robie, puscilam pranie z mikro ubrankami mniejszymi niz 56, czapeczkami skarpetkami zabawkami i jakims kocykiem, niech to wyschnie na spokojnie, poprosze o podstawienie mi pod kanape deski do prasowania i po trochu przeprasuje, liczac jedno takie pranie z prasowaniem w tygodniu i tak nie jestem pewna czy do 38tc sie wyrobie :D

ps skarpetki sa tak male ze nie dalo sie ich rozwiesic nawet ♡

Moja teściowa niestety mojego męża nie szanuje i traktuje go tylko jak robotnika. Jak potrzebuje czegoś to się odezwie a jak nie to nara. Jak mój mąż czegoś potrzebował to się wypiela. Dla niej nie ma czegoś takiego jak pomóc. Albo jej dasz albo jesteś bezczelny. Kasę, sprzęt, jedzenie i inne rzeczy. Strasznie mi żal męża bo wiem jak mu jest przykro.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy jedną teściową?

reklama
Do góry