sancia880
Fanka BB :)
Lek z 50 do 75 zwiekszony. Ogolnie usg wskazuje na hasimoto ale z krwi jest ok. Wiec kazała mi sie nie martwic. Pow ze tak jest w ciazy i tyle. Martwie sie bardziej o te próby watrobowe. Mam nadzieje, ze mam tylko jakies uczulenie... Bo oszaleje chyba. Chyba wogole czas zmienic lekarza :/Dzień dobry
Ksad hormony ciążowe po prostu. Ja z siostrą miałam podobnie przy moim pierwszym dziecku, ja miałam termin na październik ona zaraz po mnie na listopad. I trochę smutno mi było że niejako musiałam się dzielić radością rodziny, ale potem mi przeszło, a dzieciaki rówieśnicy super się dogadują. Teraz kolejna siostra ma termin na wrzesień i znów się cieszymy że rówieśnicy będą
Lux, Sancia przytulam was, niełatwo jest nie przejmować się tym co się dzieje wokół nas, ale trzeba sie postarać.
Sancia ft4 lepiej mieć w ciąży ciut wyższe niz niższe. ale w normie jest?
Tuiles no i jak jesz tę gorgonzolę ?[emoji14]ja po prostu nie daję się zwariować ale też nie działam bezmyślnie. Skoro odradza się niepasteryzowanych przetworów to ich unikam, wolę nie być jedną na milion w którą trafia składy wierz mi czytam namiętnie, nie tykam nic co ma np mleko w proszku.
Witam nową mamę.
Miłego dnia
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom