reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2017

Byłam na usg, nie widać serduszka. Dostałam dodatkowo luteinę, mam jutro zbadać betę. Mam leżeć plackiem, nie wolno mi nawet siadać :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama
Młoda A wiek ciąży zgadza się z terminem OM? Może serdunio się pojawi na dniach. Ja byłam w 5tyg i 6dniu..I szukał,szukał Ale znalazł. Lez Kochana. Jutro zrób betę, niech może ktoś Cię autem zawiezie. Unikaj chodzenia po schodach.

Mloda1234- trzymam kciuki! O ktorej wizyta?
Ja mialam wczoraj mega zakrecony dzien! Od rana cieknacy kibel, wizyta hydraulika, beta, zakupy, obiad, wydzwaniali z pkola od corki ok 14 no i oddzwanialam i ja i maz ale laczylo nas z sekretariatem a to bylo z wewnetrznego numeru i pani sekretarka miala sprawdzuc czy ok i dzwonilam mowila ze chyba z ksiegowosci. Odbieram o 16 corka a ona ma cale czerwone oko i ciocia mowi ze dzwonila bo 2h boli oczko:( wkurzylam sie na sekretarke bo nawet nie sorawdzila! Wiec szybko do okulisty - zapalenie spojowej- krople z sntybiotykiem. Odbieram bete patrze a tam 5963!!!! A w czwartek 799!! Wiec duzy przyrost! Wystraszylam sie ze blizniaki zadzwonilam do ordynatora i mnie przyjal o 19.. Ale widac tylko pecherzyk zoltkowy i nie wiadomo czy dwie dzidzie czy jedna bo za wczesnie... Potem polozna obejrzala usg i zobaczyla bete i mowi ze jest szansa na blizniaki.. Wizyta kolejna 29.06 a ha umre chyba do tego czasu!!! Mam juz starsza corke wiec blizniaki to by byl mega hardcore... Budowa do tego - oznaczaloby to zmiane zycia o 180 stopni. Chce juz wiedziec

ckai3e3kfhebulz8.png

Airfix zgadza się wszystko z usg, 5t6d dzisiaj. Jutro mam zrobić betę i jakby się coś działo jechać do niej do gabinetu albo na oddział. A usg planowo za tydzień w czwartek na 20.

Zolza mowila gin ze za wcześnie na serduszko, dlatego to usg za tydzień.

Martinek piękna beta. A bliźniaki to bedzie hardcore, ale bedzie pięknie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Byłam dzisiaj u gin na NFZ i jestem załamana, powiedziała mi że ciąża obumarła , dała skierowanie do szpitala na usunięcie ciązy .
Czuje się okropnie, nie mogę w to uwierzyć, to już 2 poronienie a nie mam jeszcze dzieci .
Byłam zapisana jeszcze na czwartek prywatnie do innej gin ale spróbuję się do niej dostac dzisiaj żeby mi powiedziała czy to prawda i sprawdziła jeszcze raz , może tamta z NFZ się myli - nie wiem może sobie wmawiam ale jest mi tak cholernie przykro że znowu poronienie , ostatnio na USG serduszko biło , zarodek idealny tylko ta kosmówka była niejednorodna, ale dała mi wtedy zwiększoną dawkę luteiny a ja się oszczędzałam żeby znowu nie porononić a tu taka wiadomośc

reklama
Do góry