reklama
Mendoza813
Fanka BB :)
Paula, wspaniałe wiadomości z rana! Gratuluję [emoji7] teraz już będzie tylko coraz lepiej.. Odpoczywaj dzisiaj..
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O jejku jak się cieszę, że wszystko dobrze !!!! PAULA Gratuluję Kochana !!!! Masz prześlicznego synka !!! Ojjjj jak ja Michasia się nie mogę doczekać jak patrzę na Wasze Maluszki
I oczywiście Dzień Dobry Wszystkim bo z tego wszystkiego się nie przywitałam
I oczywiście Dzień Dobry Wszystkim bo z tego wszystkiego się nie przywitałam
fazerkamm
Paula poryczalam sie [emoji813]
Dzielna kobitka jestes!!!!!
Jutro będzie juz utowrzony watek ukryty!
Witajcie dziewuszki srodowo
Zachecam rozpakowane mamusie do opisania porodu w odpowiednim watku
swietna pamiatka zostanie
ja do tej pory jak czytam porod opisany przeze mnie na styczniowkach 2012 to lzy mam w oczach 
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzielna kobitka jestes!!!!!
Jutro będzie juz utowrzony watek ukryty!
Witajcie dziewuszki srodowo
Zachecam rozpakowane mamusie do opisania porodu w odpowiednim watku
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Od forum Kochana
Needi
Paula on jest cudowny. Tak sobie słodko leży. No też się wzruszyłam.<3Hej
Mam juz Franusia na świecie. Wazy 2970 mierzy 50cm i urodził sie 21.06.2016 o godz 23.15. Jest najpiękniejszy na swiecie. Oddycha sam ale nie mam go dzisiaj przy sobie. Ogolnie jest wszystko ok jak na chwile obecna. Dostał 10pkt ale pojawiły sie problemy z oddechem i finalnie było 9 ale chwile pozniej oddech był ok. Urodziłam naturalnie bez znieczulenia ale zostałam nacięta. Było mega ciezko ale sie udałonagroda za ból najcudowniejsza na swiecie.
Oto i on moj mały Książę![]()
Nie doczytam Was niestety na razie. Trzymam za Was kciuki :-) dziękuje za super wsparcie. A teraz ide spac bo paaaadam...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mój też płakał i to już jak zobaczył że główka wychodzi a co dopiero jak cała się urodziła.Paula gratuluję :-) jest śliczny. Ja też od razu zauważyłam te stópki i nogi chyba też ma długie? Będzie może wysoki facet :-) ciesz się teraz swoim szczęściem. Buziaki dla Franusia :-) i dla Ciebie za cały ten trud.
I mój mąż też płakał :-) dwa razy był ze mną i dwa razy płakał. Tacy z nich twardziele w obliczu dzieci :-)
Cześć dziewczyny
Dla takich wieści chce się wstawać. Jestem bardzo szczęśliwa ze z Franusiem jest ok. Niby obce baby i dzieci a się przejmuję.
No euforia poranna. A jutro powtórka z rozrywki plus jeszcze jeden dzieciaczek bo trzy prawda?
Kurczę wstaje w nocy max co półtorej godz na siusiu. Oszaleje. A jak wstaję to wszystko mnie boli. Chodzę cały dzień po domu powtarzając "sama radość"
No nie dzień się super zaczą.
Gwiazda jak tam twoje półdupki?
Jak ja zdjęcie dodam w szpitalu jak mi ten głupi telefon mówi że za duży format? Laptopa wezmę albo dopiero jak wydje do domu to dodam
Dziś skończyłam 36 tydzien
Miłego dnia
Gwiazda_237
Hej Needi moje połdupki żyją jeszcze dwa zastrzyki przedemna . Noc nie przespana a ta już będzie dalej nie przespana
Jutro Cc nie wiadomo o której ale podobno do południa juz mnie Panika ogarnia nie chciałam se dać krwi pobrać
Ja nie wiem jak to przeżyje jutro ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napiszę Ci Kochana na priv bo nigdy nic nie wiadomoBo jeśli od forum to warto wymienić się nr tel zawsze jakiś kontakt wtedy jest
35tc5
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
No euforia poranna. A jutro powtórka z rozrywki plus jeszcze jeden dzieciaczek bo trzy prawda?![]()
To za kogo jeszcze trzymać kciuki jutro oprócz Gwiazdy?
reklama