reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

No dziewczynki ja juz po :) widziałam serduszko bije i wszystko jest w porządku :) dziś mam jednak 5t6d nie wiem czemu mam taki kalendarzyk w telefonie i mi źle policzyl o 1 dzień. Na infekcje mi przepisał Nystatyne. Mogę się opalać tylko brzuch ma być zasloniety a za tydzień jadę nad morze :)
2016-06-22 16.58.08.jpg

Załączniki

• 2016-06-22 16.58.08.jpg
    2016-06-22 16.58.08.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 1 489
reklama
Ja pracuje i powiem zaraz po piatkowej wizycie, bo nie wiem, co wyniknie z calej tej sytuacji...
Fabimama gratki dla stypendysty!
u mnie mdlosci cd...ble ble ble, piersi bola koszmarnie, urosly chyba ze 2 rozmiary, a juz wczesniej male nie byly :-/
moglabym tylko jesc frytki, ciastka z cukrem, brzoskwinie i zielone ogorki :-) ale oczywiscie staram sie wcisnac troche miesa lub szlinaku

8599e6ydh9ss8jgy.png

Żabkaa witaj i gratulacje :)

Emma248 witamy i podwójne gratulacje ! :D pierwsze dziecko w jakim wieku? Póki co nie ma żadnej mamy z ciążą blizniacza, chociaż u Martinek padło takie podejrzenie :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy

Emma - jest jedna podwójna mama u nas ale narazie się nie odzywa, nie pamiętam niestety konkretnie nicku, a to naturalnie wam się trafiło podwójnie :) ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ayran Kruczyca to i mi pewnie uda się zobaczyć maluszka, zwłaszcza, że w tej przychodni mają dobry sprzęt.

Ayran M ma wzjg. Nietypowo nie ma nawrotów choroby wiosna i jesienią tylko latem, a w dodatku od dwóch lat nie chciał brać leków, bo nie było silnych nawrotów. W tym roku tak go zmogło, że chciałam go na szpital pod kroplówe zawieźć ale się nie dał i żył na elektrolitach z apteki... :/

Grey gratki udanej wizyty.

Żabka witaj:)

Emma witaj :) wow super- bliźniaki. Po cichu zawsze mi się marzyły, ale jakbym teraz miała wybierać to poproszę jedno... 3 dzieci na raz to bym chyba nie ogarnęła :p

Miciur-ka chyba Han.kowa ma mieć bliźniaki.

A ja właśnie gotuje kompot z truskawek. Te z końca sezonu są najpyszniejsze; )

Greey- fajnie ze wszytsko ok, nie ma to jak usg - gdybym mogła to bym sobie do domu kupiła i tylko siedziała i obserwowala hihi

Airfix- widzę ze my w podobnym kierunku idziemy zawodowym :) , ja się przymierzam na prawo rodzinne , już robiłam diploma 2 letnie tu w irl , teraz rozglądałam się za praca w kancelarii ale dzidzia z dzidzia się trafiło od razu ,

Wielkie zaskoczenie po wystaranym 2 lata synu hah.

Elenna- no to mąż nie może być w aż takim szoku skoro dziecko było wystarane - tez w tym przecież uczestniczył hahs :D

Fabimama- gratulacje dla syna, a on idzie żeby być gp czy w jakim konkretnie kierunku ?

My dziś na pobraniu krwi synka byliśmy - ale jestem mile zaskoczona bo tak się dzieci darły ze hej, jeden chłopczyk tak się wydzierał ze mi łzy naszły i mowie do W. Że skoro płacze na czyjeś dziecko to na swoje to będę wyć razem z nim, a tu szok nawet nie zapłakał ani nic! Puściłam mu bajkę , W. Go trzymał , I wszystko 2 min. I tyle.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ayran mam 6 letnia córkę urodziłam ją 3 dni po 27 urodzinach :-) a tak chciałam na swoje urodziny :-) ciąża zakończona cc z powodu braku postępu porodu w II fazie, teraz mam 32 lata:-)
Miciur-ka nasze bliźniaki są dwujajowe i jak najbardziej naturalne :-) chcieliśmy drugie dziecko a bedziemy mieli trójkę :-) taka informacja to szok, do dziś dochodzimy do siebie po tej informacji :-)
Kruczyca moja ciąża na razie nie jest nudna, mdli mnie strasznie, mam to dopiero od kilku dni a już mam dość, z córką wymiotowałam całą ciążę, mam nadzieję że teraz będzie inaczej...
Jak się czują dziewczyny, które teraz są w koncowce 7 tygodnia, tak jak ja???? Ja męczę się okrutnie....
Elenna ja też chciałam jedno drugie dziecko, natura spłatała nam psikusa :-)

reklama
Ayran mam 6 letnia córkę urodziłam ją 3 dni po 27 urodzinach :-) a tak chciałam na swoje urodziny :-) ciąża zakończona cc z powodu braku postępu porodu w II fazie, teraz mam 32 lata:-)
Miciur-ka nasze bliźniaki są dwujajowe i jak najbardziej naturalne :-) chcieliśmy drugie dziecko a bedziemy mieli trójkę :-) taka informacja to szok, do dziś dochodzimy do siebie po tej informacji :-)
Kruczyca moja ciąża na razie nie jest nudna, mdli mnie strasznie, mam to dopiero od kilku dni a już mam dość, z córką wymiotowałam całą ciążę, mam nadzieję że teraz będzie inaczej...
Jak się czują dziewczyny, które teraz są w koncowce 7 tygodnia, tak jak ja???? Ja męczę się okrutnie....
Elenna ja też chciałam jedno drugie dziecko, natura spłatała nam psikusa :-)
Emma ja jestem w końcówce 7 tyg a objawów prawie żadnych... Gorzej znoszę taka pogodę jaka jest teraz, muszę jesc regularnie bo inaczej mam mdlosci i zwroty głowy i lekkie pobolewania w podbrzuszu. Mam małe zachcianki i dużo pije i tyle.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry