reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Luxuorius ja też czuję dziewuche, staraliśmy się przy pierwszym o synka i się udało, teraz staraslismy się o dziewczynke.
Z mężem ciągle rozmawiamy o Dzieciątku w osobie żeńskiej hehe. Byłabym niesamowicie zaskoczona gdyby to był chłopak :)
Jednak przy kolejnym chłopcu długo nie musiałbym zmieniać mieszkania, przy dziewczynce to już za mniej więcej 9 lat???? Bo tak siostra i brat w jednym pokoju to długo że sobą nie wytrzymaja ;P

Ach biedny Filip, jak mu się nie polepszy jedzcie do pediatry. I na pewno podajesz mu dużo wody. Życzę zdrowka.
Odniose się do reszty później, Lecę na pocztę i do lekarza podziękować znajomej pielęgniarce za worek ciuszkow i to różowych!!!! Jakas wróżba na dziewczynkę czy co????? :D

Nie mam jak teraz niestety. Wieczorem w domu wrzucę. Ale no już teraz rozstępy? i to takie? Ech...
No jak tylko przeczytałam twojego posta to pierwsze co pomyślałam o rozstepach. Niewiem jak to wygląda u ciebie .ale ja też szybko dostałam i dzięki Bogu w miarę delikatne. Teraz już prawie ich nie widać.ja dostałam w drugiej ciąży na piersiach, na pośladkach i na udach z przodu. Z tym że dosłownie kilka.
Najpierw były ciemne czerwone takie jak blizna. Na słońcu robiły się takie bleeee wypukłe. Teraz są białe i prawie ich nie widać. Głowa do góry.

h4zpgov3o3h14ll7.png

Luxuorius ja też czuję dziewuche, staraliśmy się przy pierwszym o synka i się udało, teraz staraslismy się o dziewczynke.
Z mężem ciągle rozmawiamy o Dzieciątku w osobie żeńskiej hehe. Byłabym niesamowicie zaskoczona gdyby to był chłopak :)
Jednak przy kolejnym chłopcu długo nie musiałbym zmieniać mieszkania, przy dziewczynce to już za mniej więcej 9 lat???? Bo tak siostra i brat w jednym pokoju to długo że sobą nie wytrzymaja ;P

Ach biedny Filip, jak mu się nie polepszy jedzcie do pediatry. I na pewno podajesz mu dużo wody. Życzę zdrowka.
Odniose się do reszty później, Lecę na pocztę i do lekarza podziękować znajomej pielęgniarce za worek ciuszkow i to różowych!!!! Jakas wróżba na dziewczynkę czy co????? :D
mi duzo osob mowi, ze dziolcha, bo cera brzydka, pryszcz na pryszczu, wlosy tluste, zaszlam kilka dni przed owu i prosze sie nie smiac, ale na usg zawsze mi wyglada na dziolche :D

No jak tylko przeczytałam twojego posta to pierwsze co pomyślałam o rozstepach. Niewiem jak to wygląda u ciebie .ale ja też szybko dostałam i dzięki Bogu w miarę delikatne. Teraz już prawie ich nie widać.ja dostałam w drugiej ciąży na piersiach, na pośladkach i na udach z przodu. Z tym że dosłownie kilka.
Najpierw były ciemne czerwone takie jak blizna. Na słońcu robiły się takie bleeee wypukłe. Teraz są białe i prawie ich nie widać. Głowa do góry.

Ale Tobie teraz w tej ciąży się porobiły? I co na to cholerstwo stosujesz, że zmniejszyły widoczność? :(

reklama
Tuiles dzieżko ocenić jak nie widać na własne oczy. Tak jak mówią dziewczyny- mogą to być rozstępy. Ale najlepiej jakbyś zdjęcie wrzuciła- może wtedy któraś coś skojarzy. Trzymam Kciuki aby to nie było nić poważnego.

Widziałam się w weekend z siostrą- tą co ma termin na luty. Myślałam, że ja złe znoszę ciąże- ale ona to jakaś masakra. Wymiotuje cały czas. Co godz WC odwiedza. Współczuje jej.

Do góry