reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Kiki
To wiem bo sama wrzucalam. Na mysli mialam poporodowe. Mi sie nic nie chce. Przez tesciow nie pojedziemy na wakacje. A jeszcze chca mi sie na weekend spieprzyc, jeszcze jak mojego meza nie bedzie.
A nie mozesz im powiedziec,ze masz inne plany? A czemu przez nich nie pojedziecie?

reklama
bylam dziś na pobraniu krwi w przychodni gdzie robia prenatalne i chciałam aby mi usg zrobili bo jestem ciekawa kogo nosze pod serduchem. Ale panie mi powiedziały ze najwcześniej w 18tygodniu. To ja im mówie że moje koleżanki w 12 tygodniu się dowiedziały a one na to że nieprawda hehehehe. Także wychodzi na to ze wszystkie kłamiecie :D

Happy3 gratuluje zdrowych bobasków. No u ciebie to dopiero musi usg kapitalnie wyglądać takie potrójne - wrzuć jak masz jakies. A płeć znasz? Jak sie czujesz? Naprawde kapitalnie masz z tymi trojaczkami a na zapas sie nie przejmuj co ma byc to bedzie tylko kompletuj wyprawkę :) gratulacje raz jeszcze

bylam dziś na pobraniu krwi w przychodni gdzie robia prenatalne i chciałam aby mi usg zrobili bo jestem ciekawa kogo nosze pod serduchem. Ale panie mi powiedziały ze najwcześniej w 18tygodniu. To ja im mówie że moje koleżanki w 12 tygodniu się dowiedziały a one na to że nieprawda hehehehe. Także wychodzi na to ze wszystkie kłamiecie :D
To tak jak na internecie pisze ze serduszko dopiero w 8 tc sie sprawdza i tylko dopochwowo. U mnie w 6 przez brzuch pulsowało cała kulka! W sensie dziecko:) także zależy od kobiety pewnie u jednej widać u innej nie. Z czuciem kopniaków piszą ze od 20 czuć a nasze ciążówki piszą ze wczesniej czuły. Także nie ma co sie słuchać ale widocznie musisz czekać - bedIesz miała większa niespodziankę :)

Pani doktor powiedziała ze w 13 tygodniu to takie trochę zgadywanie płci, ale jakby już miała zgadywać, to jedno dziewczynka, drugie chłopiec, a trzecie nie wiadomo. [emoji4] Swietnie by było, jakby faktycznie towarzystwo było mieszane. Ale w sumie każda z nas wie, ze najlepsza wiadomość, to ze dzieci zdrowe. [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Happy 3 super ze wszystko ok .odzywaj się częściej a zdjęcia usg z 3 babelkami nigdy nie widziałam.
KolorowaMama głową do góry. Ja z mężem ostatnio też mam nie po drodze. ..ja nie wiem czy on mnie do stycznia nie pocwiartuje i nie zamrozić w zamrażarce za te moje akcje
Kiki wow wow wow ale z ciebie zgrabna sztuka
Ja w ciąży przytylam 20 kg zarzuciła wszystko bardzo szybko.dzieki genom nie mam ani jednego rozstepu ani cellulitu. Cycki i brzuch na miejscu zobaczymy co będzie teraz. Ale co by miało nie być biorę to na miękko ważne żeby moje dzieci były zdrowe i radosne.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie dowiem pozniej.
Może u ciebie tez maja słabszy sprzet ze pozniej tak jak u mnie..
A mi tez wlasnie lekarz powiedzial ze duzo sie mozna jeszcze pomylic i najlepeiej czekac

Dziewczyny ja też mam kiepskie włosy i cerę, nie to co w pierwszej ciąży - wtedy błyszczałam ;P

Shariotka, dzięki, to budujące co piszesz :D Będę do Ciebie pisać po porady :) miałaś podwójny wózek, czy dałaś radę ze zwykłym i dostawką?

KiKi, ja czułam raz ;) a figura, łaaaaał <3

Olivka, cudne ciuszki :)

Lindia, wcale nie musi tak być! Dużo to kwestia genów, na które nie mamy wpływu, ale możemy o siebie dbać zarówno teraz jak i po porodzie. Moje ciało po porodzie wróciło CAŁKOWICIE do tego sprzed porodu. Trochę lepiej się odżywiałam i trochę ćwiczyłam i mogę nawet powiedzieć, że wyglądałam lepiej niż przed porodem. Żadnych rozstępów ani rozciągniętego brzucha, celulit z tyłka i zniknął, ślad po ciąży nie został. No.. jedyne co to piersi się zmieniły po karmieniu, ale wydaje mi się że też dużo można zdziałać żeby polepszyć ich stan (choć i tak nie jest źle). Także nie bój się kochana :) W dowód i ja dołączam zdjęcie, pół roku po porodzie :)

DSC00947.jpg

Załączniki

• DSC00947.jpg
    DSC00947.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 383
reklama
Kamisia no ja mam podobnie, czepiam sie o wszystko, plakac mi sie chce i jestem tak wredna, ze gdyby on do mnie taki był to juz bym dawno spakowała walizki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry