reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Styczen 2015

Ojej to wspaniale! Oczywiscie ze ja pamietam, bardzo sie nawzajem wspieralysmy, szkoda ze tu nie dala znac. Pogratulujcie jej ode mnie. A co jej pomoglo zajsc? Nawet dziewczyny z problemami zachodza szybciej ode mnie a ja nie potrafie :( Czuje sie jak jakis debil :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Przeporaszam że tu nie napisałam, ale długo mnie tu już nie było ...
ja poszłam do gina w kwietniu jna monitoring gin powiedział że jeżeli nie zajde to mam zrobić wszystkie chormony-wypisała mi które.
no wiec nie wyszło i zrobiłąm badania
wyszło ze mam za wysoką prolaktynę zapisał mi tabletki dostinex ale powiedział ze to może potrwać jej zbicie przynajmniej 2 miesiące nhi i biore pół tabl/tydz,
mój mąz tez zrobił badanie nasienia ale wyszło super.
w tym cyklu byłam tez na monoitoringu ale przed owu bo później gin wyjeżdżał,no ale chyba się udało, wiec pewnie cta prolaktyna była przeszkoda.
Życzę Ci i trzymam kciuki żeby Ci się udało.

reklama
Sancia a co dolega Twojej kolezance?

Luxi zgadzam sie, moja przyjaciolka bardzo nie chciala chlopca, twierdzi ze zadnego chlopca ktorego zna nie lubi, ze brzydza ja siusiaki i jak sie bzykali to 4 dni przed owu tylko bo podobno najwieksze szanse na dziewczynke no i oczywiscie od razu zaszla i na dodatek ostatnio dowiedziala sie ze to chlopiec i byla bardzo niezadowolona, choc to jej 2 dziecko, bedzie miala parke o jakiej ludzie zawsze marza. W ogole strasznie narzekala w marcu przed zrobieniem testu ze moze lepiej zeby nie byla w ciazy bo bedzie w grudniu rodzic a to zimno juz, bedzie musiala kurtki specjalne kupowac i w ogole beznadziejnie ze dziecko z konca roku... Mozesz sobie wyobrazic jak bylo mi przykro gdy zaszla za pierwszym razem a ja wtedy juz rok sie staralam :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero zobaczyłam. Ma to cholerstwo co ja PCOS

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

U nas cisza ..znaczy sie nocki mam czasem zarwane bo dol brzucha i pachwiny tak bola , ciagna ze nie da sie wytrzymac wiec mam nadzieje ze maly sie juz przygotowuje do spotkania z nami :-) no i o spacerach tez juz moge zapomniec , bo na zakupach pochodze chwile i musze ustac bo wszystko boli , doslownie ..

W srode ostatnia wizyta , czekam na konkretne wiesci :-)

Milego !

Hejka

U nas cisza ..znaczy sie nocki mam czasem zarwane bo dol brzucha i pachwiny tak bola , ciagna ze nie da sie wytrzymac wiec mam nadzieje ze maly sie juz przygotowuje do spotkania z nami :-) no i o spacerach tez juz moge zapomniec , bo na zakupach pochodze chwile i musze ustac bo wszystko boli , doslownie ..

W srode ostatnia wizyta , czekam na konkretne wiesci :-)

Milego !
super, ze napisalas, no koncowka ciazy to masakra, czlowiek czuje sie jak slon hihi, ale jestes juz blizej niz daleh, oby szybko przyszedl porod :)

Moje słoneczko ma 6cm :) wszystkie pomiary bardzo dobrze wręcz idealne :) z tego usg wychodzi 12t3d czyli 2 dni do przodu i termin wyrównał mi się z terminu z om na 1.02 :) stopka ma już 1cm :) płci Pani doktor nie chciała mówić, bo mówiła że teraz może być równie dobrze przerosnieta lechtaczka lub już penisek ;) i jeśli bardzo będzie nas korcić to możemy sprawdzić w 16 tygodniu,także nadal każde może upierac się przy swoim ja mam synia, Kamil corcie ;) Doktor przemiła, wszystko nam tłumaczyła, o dziecku mówiła już jak o małym czlowieczku, a nie plodzie, super się u niej czuliśmy i na kolejne ważne usg na pewno będziemy chodzić do niej :)
1469275371498.jpg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469275371498.jpg
    1469275371498.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 419
reklama
Moje słoneczko ma 6cm :) wszystkie pomiary bardzo dobrze wręcz idealne :) z tego usg wychodzi 12t3d czyli 2 dni do przodu i termin wyrównał mi się z terminu z om na 1.02 :) stopka ma już 1cm :) płci Pani doktor nie chciała mówić, bo mówiła że teraz może być równie dobrze przerosnieta lechtaczka lub już penisek ;) i jeśli bardzo będzie nas korcić to możemy sprawdzić w 16 tygodniu,także nadal każde może upierac się przy swoim ja mam synia, Kamil corcie ;) Doktor przemiła, wszystko nam tłumaczyła, o dziecku mówiła już jak o małym czlowieczku, a nie plodzie, super się u niej czuliśmy i na kolejne ważne usg na pewno będziemy chodzić do niej :) Zobacz załącznik 764019

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Super Kochana! Gratulacje!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry