reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry,

Nie mogłam dziś wstaaać o matko umęczyłam się, dobrze że mąż dziś w domu to odpocznę i może na rowery wyskoczymy. dzieci się cieszą jak dwoje rodziców w domu :)

Witaj nowa mamo:happy:, my tu mamy rozpiętość listopadowo-grudniowo-styczniową. Niektóre nasze dzieci pójdą o rok później do szkoły niż inne, czaicie tą bazę?? :eek::eek:

Trzymać dziś za mnie kciuki :rofl::rofl2:

reklama
Dzień dobry,

Nie mogłam dziś wstaaać o matko umęczyłam się, dobrze że mąż dziś w domu to odpocznę i może na rowery wyskoczymy. dzieci się cieszą jak dwoje rodziców w domu :)

Witaj nowa mamo:happy:, my tu mamy rozpiętość listopadowo-grudniowo-styczniową. Niektóre nasze dzieci pójdą o rok później do szkoły niż inne, czaicie tą bazę?? :eek::eek:

masz dzis wzyte?

hej dziewczyny :):) Termin z USG wychodzi mi na pierwsze dni stycznia , ale mam wrażenie, że w styczniówkach nie mogę się odnaleźć każda z dziewczyn złapała ze sobą jakiś kontakt .. ja również próbowała się wdrążyć w grupę ale chyba nie przypadłam do gustu innym mamą nie wiem dlaczego.. czy jest szansa na akceptację wśród grudniowych mam, było by mi ogromnie miło ...

Pozdrawiam Grudniowe mamusie :)

Witamy wśród grudnióweczek!!!

No z okresu wychodzi mi 28 grudzień, więc jestem na przełomie mamusiek grudniowych i styczniowych zobaczymy jak dzidziusiowi zachce się przyjść na świat :):)

witamy! no to może na porodówce wylądujesz na przełomie roku, to dopiero emocje ;) zapraszamy do nas!

Hej dziewczyny. Próbuje wstac. Sikac mi sie chce strasznie ale nie mam sily sie podnieść:D mała wierzga nóżkami w brzuszku a starszak przyszedł sie poprzytulac. Ide wziasc szybki prysznic i robie sniadanko. Czekam na moją kurteczke w rozmiarze namiotu. Ciekawe o ktorej przyjdzie :)

no ja się własnie zastanawialam wczoraj w jakim rozmiarze sprawię sobie kurtkę na zimę:] pewnie będzie to namiot rodzinny :p

laski, powiedzcie, czy swedzi Was biust? ja mam wrazenie, ze sie zadrapie zaraz, o bolu nie wspomne
mnie ani nie bolą, ani nie swędzą - piersi cud-miód!
Dzień dobry,
Niektóre nasze dzieci pójdą o rok później do szkoły niż inne, czaicie tą bazę?? :eek::eek:

kciuki zaciśnięte :)

a ja tez tak patrzę na dziecko sąsiadki (z początku stycznia br ) jakie już duże i fajne, takie kumate już:] a moje jeszcze w brzuchu -a rocznikowo mogą wylądować w tej samej klasie w szkole np. :]

ja dziś mam fajny dzień, czekam na gości, nie jest gorąco , stopy mi tylko puchną masakrycznie -idzie się załamac;]
Mały chyba jeszcze śpi bo dziś jeszcze mnie nie skopał:p

Luxuoris na wszelki wypadek zwolnij tempo w tym tygodniu. A jakby bolał brzuch to nospa i magnez.
Ja od niedzieli w łóżku i wstaję tylko po to co konieczne

reklama
Do góry