reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A ktoś z was robi nifty lub pappa przed 35 rż?

Ja pewnie zrobię. Przekonuje mnie to, że badane jest dna, czyli czarno na białym, a nie jak w przypadku pappa określane tylko ryzyko wystąpienia wad na podstawie kilku wskaźników. Jeśli pappa wyjdzie słabo to potem trzeba robić inwazyjne badania, a to dużo niebezpieczniejsze.

A ja dzisiejszy dzień przywitalam wymiotami:-( a to jest coś czego najbardziej się boję po pierwszej ciąży...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dzięki ale to wiem ale między 12 a 13 tygodniem powinnam mieć prenatalne a ponieważ mam 31 lat to muszę płacić. Ale gadałam z koleżanką i załatwi mi u mnie w mieście też prywatnie więc nie jest źle
a dlaczego mając 31 lat musisz robić? ja tez mam tyle lat i lekarz mi nie kazał, miedzy 11 a 13 tygodniem usg prenatalne czyli przezierność karkowa......
gdyby coś było niepokojącego na badaniu między 11 a 13 tc to zrobiłabym prenatalne z krwi.

a dlaczego mając 31 lat musisz robić? ja tez mam tyle lat i lekarz mi nie kazał, miedzy 11 a 13 tygodniem usg prenatalne czyli przezierność karkowa......
gdyby coś było niepokojącego na badaniu między 11 a 13 tc to zrobiłabym prenatalne z krwi.
Powiedział że lepiej żebym zrobiła jestem po dwoch poronieniach przez 9 lat lykalam hormony (duże dawki)mam dzidzie w dziwnym miejscu i jest ciężki dostęp przez zwykle usg

Córkę też miałam w dziwnym miejscu miała mieć roszczep podniebienia i na porodowke miałam jechać od 20 tyg bo była bardzo nisko

reklama
Ja już po spacerku z małą właśnie kończę sprzątać bo dzisiaj miałam pomocnika siostry 13 letniego syna i bardzo mi dużo pomógł ja w przyszłym tygodniu badania będę robić

Do góry