reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

reklama
Koga- no cos Ty ;-);-):tak::tak:to dawno było ..hehehehe buziaki

Ale wiesz co Ci powiem że kupowanie takiej parasolki ..mnie osobiście wykończyło...szukanie trwało ok 1,5 miesiąca i w końcu jak zostałam postawiona pod ścianą to wtedy pojechałam do takiego dużego sklepu z art, dla dzieci w Łodzi to weszłam i zobaczyłam ten nasz wynalazek Delti duck i mówie sobie biore i już ...

do naszego samochodu mieszczą się jak narazie:

hauck - fajna, lekka ale trochę rachityczna mi się wydaje

Quinny zapp - rewelacyjnie malutka i lekka, ale ma dwa ale: cena !!! (więc w grę wchodzi tylko używana) i brak koszyka na zakupy

typowe parasolki nie mieszcą się na długość!!!!! żadne! muszą się składć w pół!

Koga jaki masz samochód, że żadna parosolka Ci się nie mieści. Ja jeżdżę matizem i sądzę, że już chyba mniejszego bagażnika być nie może ;-) a jednak na stałe jeździ tam baby design travel, który nie składa się na pół.

Haucka nie polecam, bardzo kiepskie wykonanie i szybko się im dzieję różne awarie.

ivka - forda pumę:-D:rofl2::-D:rofl2: - autko nawet całkiem pojemne, ale otwór bagażnika jest wąski ze wzgędu na dość opływowe kształty (głębiej bagażnik rozszerza się, ale co mi po tym, jak przez ten otwór nijak nie idzie tych parasolek przepchnąć)

też ten hauck mi tak słabo wyglądał, choć kosz na zakupy ma super!

choliwka, a ja myślałam, ż hauck to dobra marka niemiecka. w sumie w tej grupie są i'coo, w których jestem rozkochana.

quinny, spider i maclaren mi sięstrasznie podobają, ale cena powla.

nie wiem co mam wybrać. może też mnie trzebapostawić pod ścianą?

reklama
Do góry